نتایج تحقیقات نشان می دهد؛ رژیم غذایی گیاهی از بیماری آسم پیشگیری می كند به گزارش آقای هویج محققان دریافتند مصرف بیشتر میوه و سبزیجات و مصرف لبنیات كمتر می تواند به جلوگیری از بیماری آسم كمك كرده و شدت علایم آنرا كم كند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، بیماری آسم یك عارضه التهابی مزمن است كه بر مجاری هوا تاثیر گذاشته و باعث خس خس سینه و نفس كشیدن سخت می شود. از مهم ترین محرك های علایم آسم، قرارگیری در معرض مواد آلرژی زا یا تحریك كننده نظیر گرده ها یا دود سیگار، ورزش شدید و استرس هیجانی است. چاقی هم فاكتور پرخطر این بیماری به حساب می آید. محققان در مطالعه جدید خود دریافتند رژیم غذایی گیاهی می تواند ریسك ابتلاء به این بیماری را كم كند و علایم آنرا بهبود بخشد، درحالیكه محصولات لبنی باعث بالا رفتن خطر این بیماری و تشدید علایم آن می شود. محققان این مطالعه، طیف وسیعی از مطالعات را كه مربوط به بررسی رابطه بین بیماری آسم و مصرف میوه و سبزیجات، محصولات لبنی، تخم مرغ و چربی های اشباع شده بود، بررسی كردند. دكتر «هانا كالووآ»، عضو تیم تحقیق از كمیته پزشكان مسئول پزشكی آمریكا، در اینباره می گوید: «ما دریافتیم مصرف مؤلفه های رژیم غذایی نظیر آنتی اكسیدان ها، فیبر، اسیدهای چرب پلی اشباع نشده، چربی های اشباع شده و ویتامین D احتمالاً بر مسیرهای ایمنی دخیل در پاتوفیزیولوژی بیماری آسم تاثیر می گذارند.» محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاكید دارند. 1399/02/01 23:47:08 5.0 / 5 3101 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳