یافته جدید پژوهشی؛ ماهی صدمات ناشی از آلودگی هوا بر مغز زنان را خنثی می كند به گزارش آقای هویج مطالعه جدید نشان داده است رژیم غذایی می تواند به خنثی كردن صدمه های ناشی از آلودگی هوا به مغز كمك نماید. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان دانشگاه کلمبیا نیویورک دریافتند زنان مسنی که به طورمنظم ماهی های سرشار از اسیدهای چرب اُمگا ۳ مصرف می کردند مقاومت بهتری در مقابل تأثیرات نورولوژیکی آلودگی هوا داشتند. دکتر «کا هی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مشخص شده است که اسیدهای چرب امگا ۳ با التهاب مقابله کرده و ساختار مغز را در افراد مسن حفظ می نماید. همینطور صدمه ناشی از مواد سمی نظیر سرب و جیوه را به مغز می کاهد.» در این تحقیق بیشتر از ۱۳۰۰ زن با میانگین سنی ۷۰ سال پرسشنامه ای را در مورد رژیم غذایی، فعالیت فیزیکی و سابقه پزشکی شأن تکمیل کردند. هیچ یک از زنان در ابتدای مطالعه گرفتار زوال عقل نبودند. سپس اسکن مغز شرکت کنندگان هم گرفته شد. محققان دریافتند خوردن بیشتر از یک تا دو وعده ماهی در هفته سبب شده بود که شرکت کنندگان دارای میزان کافی اسیدهای چرب امگا ۳ در خونشان باشند که با تاثیر آلودگی هوا بر مغز مقابله می کرد. به گفته هی، «ماهی منبع عالی اسیدهای چرب امگا ۳ است. یافته های ما نشان داده است که میزان بالاتر اسیدهای چرب امگا ۳ در خون به علت مصرف ماهی باعث حفظ حجم مغز زنان با افزایش سن می شود و احتمالاً محافظی در مقابل تأثیرات سمی الودگی هواست.» منبع: mrhavij.ir 1399/05/07 15:05:42 5.0 / 5 2320 تگهای خبر: پزشك , خون , رژیم غذایی , شركت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط جلوگیری از سکته و نارسایی قلبی با رژیم غذایی مخصوص دیابتی ها قطره آهن در نوزادان موجب پوسیدگی دندان ها نمی شود سفارش های تغذیه ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرینی بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۲