در یك رویداد علمی بررسی می شود
روش های افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با بهره گیری از پروبیوتیك ها
آقای هویج: رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی از برگزاری هفتمین كارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیك ها به صورت مجازی آگاهی داد.
دکتر قدیر رجب زاده در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برگزاری هفتمین کارگاه آسیا- اقیانوسیه پروبیوتیک ها، اظهار داشت: این رویداد توسط موسسه علوم و صنایع غذایی و انستیتو متخصصین صنایع غذایی آسیا اقیانوسیه (APIFP) به صورت مجازی برگزار می شود.
وی زمان برگزاری این کارگاه را در ایام ۱۸ و ۱۹ آذرماه سال جاری ذکر کرد و افزود: هدف از این رویداد ارتقاء دانش و فراهم کردن بستر مناسب برای تبادل یافته ها و دستاوردهای جدید علمی میان پژوهشگران، صنعتگران و دست اندرکاران حوزه پروبیوتیک ها و همین طور افزایش آگاهی در مورد تأثیر مثبت آنها بر سلامت افراد است.
رجب زاده اشاره کرد: این رویداد بین المللی از سال ۲۰۱۴ تا حالا در کشورهای "نیوزلند"، "چین"، "ایران"، "ویتنام"، "مالزی" و "تایلند" برگزار شده است. سومین دوره آن در سال ۲۰۱۶ در ایران به میزبانی این موسسه انجام شد.
رئیس موسسه علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این کارگاه به صورت دوره ای در یکی از کشورها برگزار می شود، اشاره کرد: هفتمین دوره کارگاه آسیا-اقیانوسیه پروبیوتیک ها با محوریت اصلی "افزایش ایمنی در مقابل بیماری ها با بهره گیری از پروبیوتیک ها" برگزار می گردد.
رجب زاده پروتیوتیک ها را از اجزای اصلی برای افزایش و ایجاد غذاهای فراسودمند دانست که نقش مهمی در سلامت زایی جامعه دارد.
منبع: mrhavij.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب