مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت: تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید به گزارش آقای هویج مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فست فودها در دوران قرنطینه خانگی اخطار داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اظهار داشت: افراد مبتلا به بیماری های غیر واگیر از جمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیشتر از بقیه مستعد ابتلاء به کرونا هستند. وی ضمن اشاره به خانه نشینی الزامی در ایام کرونایی، اضافه کرد: قرنطینه خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را می افزایند. عبداللهی تصریح کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می نماییم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. وی تصریح کرد: در شرایط همه گیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و جلوگیری از ابتلاء به کووید ۱۹ باید توجه ویژه ای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم. 1399/12/07 23:49:17 0.0 / 5 996 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (0) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تابستانی برای مادران آبستن اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها سفارش های سازمان غذا و دارو برای توزیع نذورات تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳