یافته محققان انگلیسی؛

نقش نوشیدن آب چغندر در داشتن روند پیری سالم

نقش نوشیدن آب چغندر در داشتن روند پیری سالم طبق نتایج یک تحقیق بر روی افراد ۷۰ تا ۸۰ ساله، نوشیدن آب چغندر سبب ایجاد تلفیقی از باکتریهای دهان در ارتباط با رگهای خونی سالم تر و عملکرد بهتر مغز می شود.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، چغندر و سایر مواد غذایی نظیر کاهو، اسفناج و کرفس، سرشار از نیترات غیرآلی هستند و خیلی از باکتری های دهان در تبدیل نیترات به اکسید نیتریک نقش دارند که به تنظیم رگ های خونی و انتقال عصبی (پیام های شیمیایی در مغز) کمک می نماید.
در افراد مسن تمایل به تولید اکسید نیتریک کمتر است و این وضعیت با سلامت عروق خونی و سلامت شناختی ضعیف تری در ارتباط می باشد.
در مطالعه محققان دانشگاه اکستر انگلستان، ۲۶ فرد مسن سالم در دو دوره ۱۰ روزه شرکت کردند: در یک دوره به آنها آب چغندر غنی از نیترات داده شد و در دوره دیگر آبمیوه دارونما فاقد نیترات داده شد. آنها این نوشیدنی را دو بار در روز مصرف می کردند.
نتایج نشان داد که میزان بالاتری از باکتری های در رابطه با سلامت عروقی و شناختی و میزان پایین تری از باکتری های در رابطه با بیماری و التهاب در دهان آنها وجود داشت.
فشارخون سیستولیک بعد از نوشیدن آب چغندر به صورت متوسط پنج واحد (میلی متر جیوه) کاهش پیدا کرد.
«آنی وانهاتالو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «این یافته ها، مفاهیم مهمی برای روند پیری سالم دارند.»
وی در ادامه می افزاید: «یافته های ما نشان داده است که افزودن خوراکی های غنی از نیترات به رژیم غذایی مثلاً از راه آب چغندر، فقط برای ۱۰ روز می تواند میکروبیوم های دهان را به شکل بهتری تغییر دهد.»
به گفته وی، «حفظ این میکروبیوم های سالم دهان در طولانی مدت امکان دارد تغییرات منفی عروقی و شناختی در رابطه با پیری را کُند نماید.»
محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه تاکید دارند.


منبع:

1400/01/22
21:05:10
5.0 / 5
352
تگهای خبر: بیمار , بیماری , تولید , خون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری