نوعی ماکارونی که کلسترول خون را کاهش می دهد

نوعی ماکارونی که کلسترول خون را کاهش می دهد به گزارش آقای هویج، خراسان رضوی خوردن جو و محصولات تهیه شده با آن ۲ نوع کلسترول بد را می کاهد.



به نقل از هلث، جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید به حساب می آید و باکتری های خوب مانند لاکتوباسیل ها را افزایش و در عین حال باکتری های بدی مانند انتروباکتریاسه را می کاهد.

کلسترول غیر HDL شامل آن دسته از لیپوپروتئین هایی است که خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی را زیاد می کند.

بررسی و تحلیل و بررسی مطالعات مختلف تایید می کند که جو می تواند ۲ نوع کلسترول بد را حداقل تا هفت درصد کم کند.

دکتر ولادیمیر ووکسان، از محققان این تحقیق، اظهار داشت: جو اثر کاهشی بر کل کلسترول بد در افراد پرخطر دارد اما می تواند برای کسانی که کلسترول بالا ندارند هم مفید باشد.

در یک مطالعه متفاوت شرکت کنندگانی که ماکارونی غنی شده با سه گرم بتا گلوکان جو مصرف کردند، از افزایش باکتری های خوب روده و کاهش کلسترول LDL بهره مند شدند.

شرکت کنندگان این تحقیق به مدت ۲ ماه هر روز ۱۰۰ گرم ماکارونی متشکل از ۲۵ درصد آرد جو و ۷۵ درصد آرد گندم دوروم مصرف کردند.

این ترکیب غذایی توسط بدن شرکت کنندگان در این آزمایش به خوبی تحمل شد و هیچ نشانه ای از درد شکم یا نفخ در آنان دیده نشد.

علی رغم این حقیقت که جو دارای بتا گلوکان بیشتری نسبت به جوی دوسر است و فواید گوناگونی برای سلامتی دارد اما به اندازه برخی دیگر از غذاهای سالم محبوب نیست.

جو حاوی کالری کمتر و پروتئین و فیبر بیشتر نسبت به جو دوسر است که عامل های مهمی برای افراد دارای مشکلات رژیم غذایی یا وزن به شمار می آید.

دکتر ووکسان اعتقاد دارد بعد از بررسی شواهد میتوان گفت جو به صورت کلی در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی به اندازه جو دوسر موثر است.





منبع:

1401/06/20
08:15:50
5.0 / 5
17
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری