محققان می گویند؛

بعضی از رژیم های غذایی کم کربوهیدرات ریسک دیابت را کاهش می دهد

بعضی از رژیم های غذایی کم کربوهیدرات ریسک دیابت را کاهش می دهد به گزارش آقای هویج، تحقیقات جدید نشان داده است که رژیم غذایی حیوانی و کم کربوهیدرات با خطر بیشتر مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد، در حالیکه رژیم غذایی گیاهی و کم کربوهیدرات با خطر کمتر مبتلا شدن به دیابت همراه می باشد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «یلی وانگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، می گوید: «برای پیشگیری از خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ برای افراد سالم بدون پیش دیابت یا دیابت، امکان دارد کمیت کربوهیدرات ها به اندازه کیفیت پروتئین، چربی ها و کربوهیدرات ها مهم نباشد. نکته کلیدی توجه به کیفیت غذا است.»
رژیم های کم کربوهیدرات محبوب هستند چونکه مطالعات نشان می دهد که می توانند به سرعت وزن را در عرض ۶ تا ۱۲ ماه کاهش دهند. با این وجود، معلوم نیست که چرا آنها در کاهش وزن بسیار کارآمد هستند یا چگونه بر سلامت طولانی مدت تاثیر می گذارند.
رژیم های غذایی کم کربوهیدرات، با افزایش چربی و پروتئین همراه هستند و یک نظریه اینست که این رژیم غذایی منجر به احساس سیری و کاهش گرسنگی می شود. نظریه دیگر اینست که محدود کردن کربوهیدرات ها متابولیسم بدن را زیاد می کند و به کالری سوزی کمک می نماید.
حداقل ده ها نوع رژیم غذایی کم کربوهیدرات محبوب وجود دارد، همچون رژیم کتوژنیک که کربوهیدرات ها را بشدت محدود می کند، و رژیم پالئو که بر میوه ها، سبزیجات و گوشت های بدون چربی تاکید دارد.
برخی مطالعات نشان داده اند که رژیم های غذایی کم کربوهیدرات امکان دارد سطح گلوکز خون را در افراد مبتلا به پیش دیابت یا دیابت نوع ۲ بهبود بخشد. اما تعداد کربوهیدرات های مصرف شده در این رژیم ها متفاوت می باشد و تاکید بر خوردن چربی ها نگرانی ها را در مورد تأثیر رژیم ها بر سطح کلسترول و سلامت قلب، بوجود می آورد.
در این مطالعه، محققان ارتباط بین مصرف کم کربوهیدرات و احتمال مبتلا شدن به دیابت نوع ۲ را بررسی کردند که یک عامل خطر اصلی برای بیماری قلبی و سکته است.
این مطالعات شامل ۲۰۳، ۵۴۱ نفر بود که در مجموع از سال ۱۹۸۴ تا ۲۰۱۷ تحت نظر بودند. شرکت کنندگان هر چهار سال یک مرتبه پرسش نامه هایی را در رابطه با غذاهایی که می خوردند پر می کردند و تا ۳۰ سال تحت نظر بودند. هیچکدام در ابتدا دیابت نداشتند.
داده های اولیه نشان داده است افرادی که در گروه کم کربوهیدرات، بیشتر پروتئین و چربی خویش را از منابع گیاهی دریافت می کنند، ۶ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند و اگر مصرف قند و سایر کربوهیدرات های تصفیه شده را به حداقل برساند، ۱۵ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند.
گروه با کمترین مصرف کربوهیدرات که رژیم های غذایی شان بر پروتئین حیوانی و چربی متمرکز است، ۳۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند و اگر در رژیم غذایی شان غلات کامل را هم به حداقل برسانند، ۳۹ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ بودند.
انجمن قلب آمریکا سفارش می کند رژیم غذایی حاوی طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات و منابع سالم پروتئین مانند ماهی و غذاهای دریایی، حبوبات و آجیل، لبنیات کم چرب یا بدون چربی و گوشت بدون چربی را مصرف کنید.


منبع:

1401/09/07
14:03:09
5.0 / 5
382
تگهای خبر: آجیل , بیمار , بیماری , پیشگیری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری