ویتامین های خاص در جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان چه نقشی دارند؟! آقای هویج: یک تحلیل و بررسی گسترده، نقش ویتامین های خاص را در پیش گیری از مبتلاشدن به سرطان را اثبات نموده است. باشگاه خبرنگاران جوان؛ جواد فراهانی -یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که مصرف برخی ویتامین ها ممکنست اثرات متفاوتی بر خطر مبتلاشدن به سرطان داشته باشد. برخی ویتامین ها با کاهش خطر مبتلاشدن و برخی دیگر با افزایش احتمال مبتلاشدن مرتبط بوده اند. مجله Frontiers in Nutrition گزارش داد که پژوهشگران تحلیل و بررسی جامعی از داده های نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده (NHANES) بین سالیان ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶ انجام دادند تا رابطه بین مصرف ویتامین و خطر مبتلاشدن به سرطان را بررسی نمایند. این مطالعه شامل بالاتر از ۲۹۰۰۰ بزرگسال، همچون حدودا ۳۰۰۰ بیمار سرطانی بود. نتایج نشان داد افرادی که ویتامین B۳ بیشتری مصرف می کنند، حتی بعد از درنظر گرفتن عواملی مانند سن، جنس و سبک زندگی، ۲۲٪ کمتر در مقایسه با افرادی که ویتامین B۳ کمتری مصرف می کنند، به سرطان مبتلا می شوند. در مقابل، پژوهشگران اثر متضاد ویتامین A را مشاهده نمودند، به صورتی که مصرف بیشتر با ۳۸٪ افزایش ریسک مبتلاشدن به تومور ها همراه بود. همین طور مشاهده شد که ویتامین B۹ (اسید فولیک) با افزایش اندک خطر مبتلاشدن به سرطان در صورت مصرف در محدوده تعریف شده ۲۶۷ تا ۳۶۷ میکروگرم در روز مرتبط می باشد. سایر ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها، مانند ویتامین های C، E و K، ارتباط آماری مدلول داری با خطر مبتلاشدن به سرطان نشان ندادند. پژوهشگران تاکید کردند که یافته های این مطالعه مشاهده ای هستند و رابطه علت و معلولی مستقیمی را اثبات نمی کنند و بر نیاز به مطالعات طولانی مدت برای درک تأثیر واقعی مصرف ویتامین بر خطر مبتلاشدن به تومور تاکید کردند. منبع: Lenta.ru حرف آخر اینکه برخی ویتامین ها با کاهش خطر مبتلاشدن و برخی دیگر با افزایش احتمال مبتلاشدن مرتبط بوده اند. مجله Frontiers in Nutrition گزارش داد که محققان تجزیه و تحلیل جامعی از داده های نظرسنجی ملی سلامت و تغذیه ایالات متحده (NHANES) بین سالیان ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۶ انجام دادند تا رابطه بین مصرف ویتامین و خطر مبتلاشدن به سرطان را بررسی نمایند. این مطالعه شامل بیشتر از ۲۹۰۰۰ بزرگسال، همچون حدودا ۳۰۰۰ بیمار سرطانی بود. نتایج نشان داد اشخاصی که ویتامین B۳ بیشتری مصرف می کنند، حتی پس از در نظر گرفتن عواملی مانند سن، جنس و سبک زندگی، ۲۲٪ کمتر در مقایسه با اشخاصی که ویتامین B۳ کمتری مصرف می کنند، به سرطان مبتلا می شوند. در مقابل، محققان اثر متضاد ویتامین A را مشاهده نمودند، به صورتی که مصرف بیشتر با ۳۸٪ افزایش خطر مبتلاشدن به تومور ها همراه بود. 1404/10/07 10:01:07 5.0 / 5 9 تگهای خبر: بیمار , پیشگیری , تغذیه , سرطان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط چاقی معضل جهانی سبک زندگی ناسالم قطع شربت تریاک، ۶۰۰ هزار بیمار را به حاشیه بحران اجتماعی می برد لزوم بازبینی در نظام پرداختی کارانه حوزه سلامت افزایش هزینه های غیرضروری درمانی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۴