مطالعات نشان می دهد؛
روغن ماهی به جلوگیری از حمله قلبی كمك می نماید
به گزارش آقای هویج طبق نتایج یك مطالعه جدید، ویتامین D و اُمگا۳ (روغن ماهی) در جلوگیری از مرگ ناشی از سرطان و حملات قلبی مفید هستند.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، «جوآن مانسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در اینباره می گوید: «یافته ها مبین توازن پیچیده ای از فواید و مضرات مكمل ها هستند كه احتیاج به تحقیقات بیشتر برای تعیین تاثیرات آنها وجود دارد.»
در این مطالعه حدود ۲۶ هزار مرد و زن شركت داشتند. پس از بیشتر از ۵ سال مطالعه و درمان، نتایج جالب بود.
به عنوان مثال مشخص شد درحالیكه اسیدهای چرب اُمگا۳ (روغن ماهی) تنها باعث كاهش اندك بروز برخی مشكلات قلبی عروقی می شود، اما با كاهش چشم گیر حملات قلبی مرتبط هستند.
همچنین مشخص شد مكمل ویتامین D با كاهش قابل توجه وقایع قلبی عروقی یا سرطان همراه نیست اما با كاهش چشم گیر مرگ ناشی از سرطان مرتبط می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب