نقش باكتری روده در مقابله با اثرات مضر غذاهای فرآوری شده
آقای هویج: بررسی های آزمایشگاهی نشان داده است كه باكتری های روده با تاثیرات مضر خوراكی های فرآوری شده مقابله می كنند.
به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، تحقیقات انجام شده روی موش های آزمایشگاهی نشان داده است نوعی باكتری روده وجود دارد كه می تواند با تاثیرات مضر خوراكی های فرآوری شده برای سلامتی روبرو شود.
یافته های بدست آمده می تواند بهبود دهنده روند تولید مواد غذایی و كیفیت محصولات و راهكاری جدیدی در به كارگیری باكتری های روده برای مقابله با تاثیرات مضر خوراكی های فرآوری شده باشد.
پژوهشگران در مطالعات مختلفی بر مضرات خوراكی های فرآوری شده تاكید نمودند و این مطالعات نشان دهنده ارتباط مصرف این نوع مواد غذایی با افزایش وزن، چاقی، مقاومت به انسولین و خطر مبتلاشدن به دیابت است.
در این بررسی جدید پژوهشگران آمریكایی نشان دادند چگونه نوعی باكتری روده موسوم به Collinsella intestinalis تركیبات شیمیایی مضر در خوراكی های فرآوری شده را تجزیه می كند و آنرا كم خطرتر می سازد.
پژوهشگران آمریكایی از مدلی استفاده كردند تا تاثیر Collinsella intestinalis بر تركیب شیمیایی موسوم به fructoselysine مشخص شود. آنان موش های آزمایشگاهی را در شرایط استریل شده ای پرورش داده، آنها را در معرض گونه هایی از باكتری روده انسان قرار داده و با غذاهای فرآوری شده تغذیه كردند.
Fructoselysine قسمتی از تركیبات شیمیایی موسوم به "فرآورده های واكنش میلارد" است كه در روند فرآوری مواد غذایی بوجود می آید. واكنش میلارد واكنشی است شیمیایی میان یك آمینواسید و قند احیا كننده كه معمولاً در حضور گرما انجام می گیرد. وجود تركیب Fructoselysine در مواد غذایی فرآوری شده شایع است. همین طور وجود سطح بالایی از آن در خون با خطر مبتلاشدن به بیماری هایی از قبیل دیابت و تصلب شرایین مرتبط می باشد.
به گزارش مدیكال نیوز تودی، پژوهشگران در این آزمایش ها مشاهده نمودند روده موش هایی كه دارای باكتری Collinsella intestinali است بهتر قادر به تجزیه كردن تركیب fructoselysine به مواد كم ضررتر است.
منبع: آقای هویج
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب