یافته جدید محققان؛ تأثیر عصاره دانه قهوه بر كاهش التهاب به گزارش آقای هویج محققان دریافتند عصاره دانه قهوه می تواند به كاهش التهاب ناشی از چربی در سلول ها و بهبود جذب گلوكز و حساسیت انسولین كمك نماید. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زمانیكه دانه قهوه فراوری شده و بو داده می شود، پوسته و غلاف آن برداشته شده و بدون استفاده می ماند. محققان دانشگاه ایلینوی آمریكا دریافته اند تركیبات فنولیك مقابله كننده با التهاب نظیر اسید پروتوكاتوئیك و اسید گالیك، در غلاف و پوسته قهوه وجود دارند كه به تسكین بیماری های مزمن كمك می كنند. «الویرا گنزالز»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «فایده این عصاره بدست آمده از دانه قهوه به علت وجود تركیب آن است. مشخص شده كه این تركیبات غیرسمی بوده و این فنولیك ها دارای قابلیت آنتی اكسایشی بسیار بالایی هستند.» محققان مشاهده نمودند زمانی كه سلول های چربی موش ها در معرض عصاره های بدست آمده از پوسته دانه قهوه قرار گرفت، تركیبات فنولیك باعث كاهش التهاب ناشی از چربی در سلول ها و بهبود جذب گلوكز و حساسیت انسولین شد. محققان امیدوارند این تركیبات بیواكتیو بتواند راهبردی برای جلوگیری از بیماری مزمن در رابطه با چاقی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی باشد. 1398/07/29 23:25:36 5.0 / 5 4763 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چاقی , چربی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ۳ گام ضروری برای کاهش خطر مبتلاشدن به دیابت ضرورت گزارش عوارض دارویی در سامانه ملی تعرفه های پزشکی پیش از آغاز سال آینده ابلاغ خواهد گردید آغاز پویش من هم تست HIV می دهم از امروز تا 20 آذرماه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳