در نشست كارگروه امنیت غذایی و تغذیه؛
وضعیت نیترات در آب های معدنی و آشامیدنی بررسی گردید
به گزارش آقای هویج نود و دومین نشست كارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با مبحث آب های معدنی و آشامیدنی، به میزبانی وزارت بهداشت، برگزار گردید.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، به منظور گردآوری و جمع بندی گزارش عملكرد دستگاه های اجرایی مربوط به مصوبه شماره ۶ نشست چهاردهم شورایعالی سلامت و امنیت غذایی و عرضه آن در نشست شانزدهم این شورا كه بزودی با حضور رئیس جمهور و وزرای عضو برگزار می شود و با توجه به مأموریت دبیرخانه شورا، مستند به قانون احكام دائمی برنامه های توسعه كشور با عنوان «تصویب ساز وكارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش های نظارتی»، نود و دومین نشست كارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با مبحث «آب های معدنی و آشامیدنی» با حضور نمایندگان دستگاه های مجری برگزار گردید. مصوبه شماره ۶ نشست چهاردهم شورا، وزارت بهداشت، را مكلف می كند ظرف مدت سه ماه از ابلاغ، نسبت به طبقه بندی تمامی آب های معدنی و آشامیدنی از نظر مرغوبیت، اقدام و به منظور آگاهی عموم مردم از رتبه سلامت آب های معدنی و آشامیدنی در این زمینه اطلاع رسانی كند. نود و دومین نشست كارگروه تخصصی امنیت غذایی و تغذیه با مبحث «آب های معدنی و آشامیدنی» با دستور كار عرضه گزارش آخرین وضعیت شركت های تولیدكننده آب های معدنی و آشامیدنی و نیترات و نیتریت باقی مانده آشامیدنی توسط سازمان غذا و دارو، عرضه گزارش سازمان ملی استاندارد در زمینه تعیین حد مجاز باقی مانده سم در منابع آبی و استاندارد پرتویی آب شرب در آب های بسته بندی/ آب های معدنی وارداتی و عرضه گزارش وضع موجود (سال ۱۳۹۷) به تفكیك استان (شهری/ روستایی) در مورد تامین آب شرب نقاط مختلف كشور از راه تانكر و آب های بسته بندی شده توسط وزارت نیرو، عرضه گزارش سازمان انرژی اتمی درباره چشمه های آب معدنی با دزهای پرتویی به تفكیك استان در كشور بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب