آغاز دریافت پلاسمای خون برای بهبودی كرونایی های استان مركزی

آغاز دریافت پلاسمای خون برای بهبودی كرونایی های استان مركزی به گزارش آقای هویج مركزی مدیركل انتقال خون استان مركزی از دریافت موفقیت آمیز اولین اهدای پلاسما از بهبود یافته بیماری كووید 19 در اراك آگاهی داد و اضافه كرد: استفاده از شیوه پلاسمادرمانی و تزریق پلاسمای خون افراد بهبود یافته سبب تسریع در بهبود مبتلایان به این بیماری می شود.


دکتر فاطمه سادات مهدویانی در گفت و گو با ایسنا اظهار نمود: پلاسمای خون بیماران بهبود یافته کووید ۱۹ حاوی آنتی بادی هایی است که برای بیماران مبتلا به این بیماری بسیار مفیدست و دریافت پلاسمای خون در چارچوب یک دستورالعمل ملی در ۱۶ استان همچون استان مرکزی در حال اجراست.
وی با اشاره به اینکه انتقال خون استان مرکزی دریافت پلاسما از بهبودیافتگان این بیماری را در مرکز استان آغاز نموده است، اضافه کرد: داوطلبان اهدای پلاسمای خون باید مستندات ترخیص از بیمارستان در خصوص گذشت یک ماه از بهبود یافتگی را به انتقال خون استان عرضه کنند و بعد از انجام آزمایش لازم، ۵۰۰ سی سی پلاسما ظرف یک ساعت اهدا خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه هر بیمار بهبودیافته ای نمی تواند پلاسمای خون خودرا اهدا کند، اضافه کرد: اهدای پلاسما مانند اهدای خون شرایط خاصی دارد که محدودیت سنی از ۱۸ تا ۶۰ سال برای نخستین بار و اگر سابقه قبلی داشته باشد تا ۶۵ سال همچون شرایط مهم می باشد. همین طور تمامی شرایط اهدای خون نظیر نداشتن بیماری زمینه ای و استفاده نکردن از برخی داروها و برخورداری از سلامت کامل، از دیگر الزامات است.
دکتر مهدویانی اظهار داشت: پلاسما بخش زردابه خون است که به سبب برخوداری از پروتئین های مختلف از بهبودیافتگان بیماری کووید ۱۹ دریافت و بمنظور تقویت سیستم ایمنی مبتلایان به آنها تزریق می شود. این شیوه امیدبخش عامل مهمی در تسریع بهبود مبتلایان به این بیماری است.
وی با تاکید بر اینکه اهدای پلاسمای خون هیچ تاثیری در افت میزان هموگلوبین خون اهداکنندگان نخواهد داشت، اضافه کرد: بدن بیمار مبتلا به کووید ۱۹ که در حال گذر از این بیماری بوده به اندازه کافی آنتی بادی تولید نکرده است یا بهر دلیلی قادر به تولید آنتی بادی نیست و با تزریق پلاسمای حاوی آنتی بادی کووید ۱۹ احتمال تسریع در بهبودی فرد مبتلا افزایش می یابد.
مدیرکل انتقال خون استان مرکزی در بخش دیگری از این گفت و گو درباب ذخایر خونی استان اظهار داشت: خوشبختانه هم اکنون کمبود خونی در استان وجود ندارد و شاهد استقبال خوبی از طرف اهداکنندگان خون و پلاسما هستیم.
وی بیان کرد: معمولا در ماه مبارک رمضان بدلیل روزه داری استقبال مردم برای اهدای خون کاسته می شود، اما با این وجود تعداد مراجعین برای اهدای خون بعد از افطار مطلوب است. اهداکنندگان می توانند از ساعت ۱۹ تا ۲۳ جهت پذیرش و اهدای خون به مراکز انتقال خون استان مراجعه کنند.




منبع:

1399/02/17
14:37:49
5.0 / 5
2670
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیمارستان , بیماری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری