مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت خطرات افزایش كلسترول خون به گزارش آقای هویج مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، اظهار داشت: افزایش کلسترول خون از مهم ترین عوامل مبتلا شدن به برخی سرطان ها، دیابت، بیماری های قلبی و عروقی است. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، اضافه کرد: برای جلوگیری از افزایش کلسترول خون، سفارش می شود به جای روغن حیوانی و روغن نباتی جامد و نیمه جامد از روغن های مایع کلزا، زیتون و روغن آفتابگردان در حد اعتدال مصرف شود. وی افزود: روغن مایع به علت اینکه حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع فراوان و فاقد کلسترول است به روغن جامد و نیمه جامد ارجحیت دارد به شرط اینکه از مصرف بیش از اندازه روغن و غذاهای چرب با آموزش استفاده صحیح و کاربردی از انواع روغن و چربی ها پرهیز شود. عبداللهی با تکیه بر اینکه روغن مخصوص سرخ کردن برای مصارف دیگر نظیر پخت و پز، سالاد و روی برنج مناسب نمی باشد، اظهار داشت: اسیدهای چرب ضروری در روغن مخصوص سرخ کردن ناچیز است؛ در صورت در دسترس نبودن روغن مخصوص سرخ کردنی، روغن نیمه جامد مناسب تر از روغن های مایع جهت سرخ کردن است؛ چونکه حرارت دادن زیاد روغن ها سبب کدر شدن، قهوه ای شدن، دود کردن و سوختن آنها می گردد و تهدید کننده سلامت است. منبع: آقای هویج 1399/12/03 12:11:35 0.0 / 5 917 تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (0) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط این میوه برای درمان یبوست معجزه می کند درمان های طبیعی برای یک مشکل شایع گوارشی Hausreinigung تشخیص بموقع سرطان سینه 90 درصد احتمال بقا را زیاد می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵