نان بربری شورترین نان كشور است به گزارش آقای هویج رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: بر مبنای پایش انجام شده در انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور، میزان نمك در نان بربری بیشتر از سایر نان هاست. به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، دكتر هدایت حسینی با اشاره به اهمیت مقدار نمك دریافتی در ایجاد بیماری پرفشاری خون اظهار داشت: در جهت برنامه ریزی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه برای سیاست گذاری در جهت كاهش عوامل خطر تغذیه ای، برنامه پایش عوامل خطر تغذیه ای شامل نمك، قندهای ساده، چربی و اسیدهای چرب ترانس و اشباع را در موادغذایی صنعتی و سنتی اجرا می كند. حسینی با اشاره به برنامه های كنترل و كاهش فشار خون در وزارت بهداشت افزود: بیشترین مقدار نمك دریافتی از راه موادغذایی در كشور، مربوط به نان است و در میان انواع نان ها، نان بربری بیشترین مقدار نمك را داراست. وی افزود: البته با عنایت به سرانه مصرف بالای نان لواش در كشور و بالا بودن مقدار نمك در تولید این نان بیشترین مقدار نمك را از بین موادغذایی، نان لواش به سبد مصرف غذایی ایرانیان وارد می نماید. بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، او در آخر خاطرنشان كرد: بر این اساس، كاهش نمك در انوع نان بخصوص لواش و بربری می تواند نقش مهمی در كاهش دریافت نمك روزانه و جلوگیری از پرفشاری خون داشته باشد. 1398/04/13 12:48:10 5.0 / 5 4424 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری پرستاران در جنگ ۱۲ روزه برگ زرینی بر دفتر خاطرات سلامت کشور افزودند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳