با رویكرد ارتقای سطح سلامت غذا؛ برگزاری دومین جشنواره ملی سلامت غذا دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا، برگزار گردید. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، دومین جشنواره ملی سلامت غذا، با رویکرد ارتقای سطح سلامت غذا و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق، توسعه و تولید محصولات سلامت غذایی روز دوشنبه ۲۴ آبان با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت، وزارت صمت، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. در بخش برندهای غذایی، در مجموع ۷۰ برند نام آشنای صنعت غذا با شعار همه با هم برای سلامتی، به معرفی جدید ترین دستاوردهای خود در تولید محصولات سلامت پرداختند. تمامی برندهای حاضر در تحقیق و توسعه محصولات، به تولید محصولات فراسودمند یا کاهش اثرات زیانبار محصول دست یافته اند و جشنواره ملی سلامت غذا، در جهت ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه، به معرفی خصوصیت های محصولات سلامت خواهد پرداخت. منبع: آقای هویج 1400/08/29 20:26:34 5.0 / 5 1132 تگهای خبر: بهداشت , تغذیه , تولید , دارو این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تابستانی برای مادران آبستن اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها سفارش های سازمان غذا و دارو برای توزیع نذورات بررسی کامل انواع میلگرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵