مطالعات نشان می دهد؛

غذاخوردن در شب ریسک مبتلاشدن به دیابت را بیشتر می کند

غذاخوردن در شب ریسک مبتلاشدن به دیابت را بیشتر می کند آقای هویج: پژوهشگران می گویند خوردن وعده های غذایی در شب می تواند بر سطح قند خون تأثیر بگذارد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، بگفته پژوهشگران، غذاخوردن در شب می تواند سطح قند خون را مختل کرده و خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
مطالعات قبلی نشان داده است که خوردن وعده های غذایی در شب می تواند موجب افزایش وزن و افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی شود.
متخصصان می گویند افرادی که در شیفت های شب کار می کنند باید اهتمام کنند تا حد امکان وعده های غذایی خودرا در زمان های عادی صبح، ظهر و عصر بخورند.
به گفته پژوهشگران بیمارستان بریگهام و زنان در بوستون، غذاخوردن در شب، ناهماهنگ با ریتم های شبانه روزی طبیعی بدن، می تواند فرد را در معرض خطر ابتلاء به دیابت قرار دهد.
در این مطالعه، پژوهشگران ۱۹ جوان سالم را در محیطی قرار دادند که هدف آن تقلید از کار شیفت شب بود.
در حالی که همه شرکت کنندگان در مطالعه، شب کار بودند، تنها کسانی که وعده های غذایی خودرا در شیفت شب می خوردند، با افزایش عدم تحمل گلوکز خون و کاهش عملکرد سلول های بتا پانکراس که هر دو پیش ساز بالقوه دیابت نوع ۲ هستند، روبرو بودند.
محققان گزارش کردند شرکت کنندگانی که برنامه غذایی روزانه خودرا رعایت کرده بودند، باوجود بیدار بودن تمام شب، هیچ یک از این تغییرات نامطلوب را مشاهده نکردند.
«فرانک شیر»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «این نتایج نشان میدهد که زمان وعده غذایی در درجه اول مسئول اثرات گزارش شده بر تحمل گلوکز و عملکرد سلول های بتا است و احتمالاً به سبب ناهماهنگی ساعت مرکزی و محیطی در سراسر بدن روی می دهد.»


منبع:

1400/09/23
11:31:59
5.0 / 5
1101
تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , خون
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند