محققان اسپانیایی می گویند؛ ارتباط رژیم غذایی مدیترانه ای با کاهش ریسک مرگ در سالمندان به گزارش آقای هویج یافته های مطالعاتی نشان داده است پایبندی بیشتر به رژیم غذایی مدیترانه ای طی یک پایش علمی ۲۰ ساله، با مرگ و میر کمتر در بزرگسالان بالای ۶۵ سال مرتبط می باشد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه بارسلونا اسپانیا مطالعه ای را در طول بیست سال روی ۶۴۲ شرکت کننده بالای ۶۵ سال انجام دادند. پروفسور «کریستینا آندرس-لاکووا»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما شاخصی از بیومارکرهای رژیمی را بر مبنای گروههای غذایی که بخشی از رژیم غذایی مدیترانه ای هستند، بوجود آورده و ارتباط آنها را با مرگ و میر ارزیابی کردیم.» در طی بیست سال، ۴۲۵ مورد مرگ (۱۳۹ مورد به علت بیماری های قلبی عروقی و ۸۹ مورد به دلیل سرطان) وجود داشت. بعد از تجزیه و تحلیل مدلها، امتیاز رژیم غذایی مدیترانه ای با استفاده از نشانگرهای زیستی با همه علل مرگ رابطه معکوس داشت. این مطالعه استفاده از نشانگرهای زیستی غذایی را برای بهبود ارزیابی تغذیه برای افراد مسن نشان داده است. منبع: mrhavij.ir 1400/11/10 23:15:19 5.0 / 5 1108 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , رژیم غذایی این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط مصرف شکر در ایران فراتر از استاندارد های جهانی است تجمیع منابع بیمه های پایه سلامت لازم است رویارویی با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به همراه فیلم دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳