متخصص تغذیه عنوان كرد؛
معجزه لیمو ترش تازه برای دیابتی ها
یک متخصص تغذیه اظهار داشت: یکی از باورهای غلط که بین افراد دیابتی دیده می شود این است که مصرف آب لیموی تازه موجب افزایش قند افراد مبتلا به دیابت می شود و نباید استفاده گردد.
به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، گلبن سهراب، با اشاره به این که یک لیموترش کامل ۲۹ کیلوکالری انرژی دارد و فقط ۶ گرم قند دارد اظهار نمود: لیموترش منبع ویتامین C، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است. وی ادامه داد: فیبر مواد غذایی موجب می شود قند خون پس از مصرف آن ماده غذایی زیاد بالا نرود و در عین حال اندیس گلایسمی آب لیمو ترش بالا نیست، یعنی پس از مصرف آن قند خون با شیب تند بالا نمی رود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که وجود پتاسیم و ویتامین C در آب لیمو ترش تازه در کاهش فشارخون نقش دارد، اظهار داشت: با توجه به این که افراد مبتلا به دیابت بیشتر از افراد معمولی مستعد افزایش فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی هستند مصرف آب لیموی تازه در حد یک چاشنی در کنار غذا می تواند در پیش گیری از بروز فشارخون و بیماریهای قلبی و عروقی نقش مؤثری داشته باشد. وی اشاره کرد: ویتامین C موجود در لیموترش تازه در سنتز کلاژن نقش دارد و می تواند در استواری دیواره رگ ها و پیش گیری از سکته های قلبی و مغزی نقش داشته باشد همین طور سیترات پتاسیم موجود در آب لیموترش تازه مانع تشکیل سنگ های کلیوی می شود، بدین سبب مصرف آن به این دسته از بیماران هم سفارش می شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی، با اعلان اینکه مصرف آب لیمو همراه غذا موجب جذب بهتر آهن می شود، اشاره کرد: آب لیمو برای افراد مبتلا به کم خونی فقر آهن هم بسیار مفید می باشد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب