متخصص طب سنتی مطرح كرد؛ مواد غذایی جبران کننده فقر آهن یک متخصص طب سنتی مواد غذایی جبران کننده فقر آهن و پرهیزات غذایی زنان آبستن را شرح داد. علیرضا یارقلی در گفتگو با خبرنگار مهر به مواد غذایی جبران کننده فقر آهن اشاره و خاطرنشان کرد: گوشت قرمز، ماهی، جگر و زرده تخم مرغ، سبزیجات با برگ تیره، عدس، لوبیا، جوانه های غلات، شیره های توت، انگور، خرما و میوه های خشک مانند برگه زردآلو همچون موادی هستند که جبران کمبود آهن بدن را می کنند. وی همینطور به منابع تأمین ویتامین K بدن اشاره نمود و اضافه کرد: کاهو، کلم و گل کلم، اسفناج، گوجه فرنگی، کرفس، جعفری، لوبیا سبز، نخود سبز، شلغم و شاهی هم همچون این منابع هستند. یارقلی در مورد مواد غذایی که کمبود ویتامین E بدن را تأمین می کنند، تاکید کرد: گندم، تخمه آفتابگردان، دانه سویا، روغن های گیاهی، کلم بروکلی، اسفناج، دانه های غلات و تخم مرغ هم همچون این مواد هستند. این متخصص طب سنتی در مورد پرهیز غذایی زنان آبستن بیان نمود: زرشک، بابونه، پونه، کدو، جعفری، نعنای کوهی، زعفران، زیره، سیاه دانه، مسهل ها، کرفس و گل پر هم همچون مواد غذایی و گیاهی هستند که زنان آبستن نباید استفاده کنند. وی اضافه کرد: مصرف غذاهای مانده مخصوصاً گوشتی از بدترین سموم هستند. مصرف سوسیس، کالباس، ژامبون و سایر کنسروها و ماهی هم به زنان آبستن سفارش نمی گردد. همینطور سفارش می شود بانوان در دوران حاملگی از غذاهای لطیف، زودهضم، کم ادویه و در عین حال مقوی استفاده کنند و غذاهایی مانند حریره و شیره بادام و زرده تخم مرغ عسلی، خورشت های کم چرب و کم ادویه و استفاده از داروهای گیاهی باید در این دوران محدود شود. منبع: آقای هویج 1401/02/31 13:29:51 5.0 / 5 459 تگهای خبر: دارو , طب سنتی , غذا , گفتگو این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ورود اقلام غذایی تاریخ گذشته از مسیر ملوانی ۶، ۵ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی تامین شد تبلیغات گسترده محصولات غذایی مضر در رسانه ملی واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱