وزیر بهداشت مطرح كرد؛ غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ نوع بیماری به گزارش آقای هویج، وزیر بهداشت اظهار داشت: غذای ناسالم علت بروز 200 نوع بیماری است. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، بهرام عین اللهی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، اضافه کرد: تغذیه نامناسب علت کوتاهی قد ۲۲ درصد کودکان در سال ۲۰۲۰ بوده است. وی با به افزایش ۳۶ درصدی استفاده از آفت کش ها در ۲۰ سال اخیر، اظهار داشت: غذای ناسالم علت بروز ۲۰۰ بیماری از ساده ترین نوع تا انواع سرطان ها است. وزیر بهداشت با تأکید بر این که استفاده از هوش مصنوعی در کنترل غذا، اقدامی مؤثر در سلامت مواد غذایی است، اشاره کرد: سالانه ۶۰۰ میلیون نفر براثر مصرف غذای ناسالم گرفتار بیماری می شوند. وی با اشاره به مرگ ۴۲۰ هزار نفر در سال به سبب مصرف غذای آلوده در دنیا، نقش ویژه مواد غذایی در پیش گیری از ابتلاء به بیماریهای غیر واگیر را مورد تاکید قرار داد. 1401/07/25 23:07:27 5.0 / 5 610 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط جلوگیری از سکته و نارسایی قلبی با رژیم غذایی مخصوص دیابتی ها قطره آهن در نوزادان موجب پوسیدگی دندان ها نمی شود سفارش های تغذیه ای برای بهبود وضعیت افراد گرمازده نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۱