آیا مکمل پیش از تولد مواد مغذی کافی برای زنان حامله را فراهم می کند؟ آقای هویج: آقای هویج: خراسان رضوی نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که هزاران مکمل هم پیش از تولد نمی تواند تغذیه کافی برای زنان حامله و نوزادان فراهم آورد. به نقل از مدیکال اکسپرس، نتایج تحقیق جدید پژوهشگران مرکز اپیدمیولوژی چاقی در دانشگاه کلرادو آنشوتز در آمریکا نشان میدهد ۹۰ درصد زنان حامله مواد مغذی کافی را در طول حاملگی تنها بوسیله غذا دریافت نمی کنند و باید دنبال مکمل ها برای پر کردن این کمبود باشند. آنان همین طور کشف کردند که ۹۹ درصد از مکمل های غذایی مقرون به صرفه موجود در بازار فاقد دوز مناسبی از ریزمغذی های کلیدی است که برای جبران عدم تعادل تغذیه ای لازم است. دکتر کاترین سادر، معاون مرکز و دانشیار اطفال در دانشکده پزشکی دانشگاه کلرادو و محقق اصلی این تحقیق، اظهار داشت: تغذیه برای یک مادر سالم و یک نوزاد سالم مهم است. کم بودن برخی مواد مغذی می تواند موجب تولد زودرس، وزن کم هنگام تولد، نقایص مادرزادی و سایر چالش های سلامتی شود. در عین حال مقدار زیاد آن نیز می تواند نحوه رشد و تکامل بدن نوزاد را تغییر دهد و با مصرف آن خطر داشتن مشکلات سلامتی در آینده وجود دارد؛ بنا بر این است که داشتن یک رژیم غذایی متعادل و انتخاب یک ویتامین خوب برای دوران حاملگی بسیار اهمیت دارد. در این تحقیق ۲۴۵۰ زن در طول حاملگی خود مورد بررسی قرار گرفتند. پژوهشگران ابتدا داده های مربوط به آنچه شرکت کنندگان در دوران حاملگی خود می خوردند و می نوشیدند را تحلیل و بررسی کردند؛ سپس آنان مقدار ویتامین A، ویتامین D، اسید فولیک، آهن، کلسیم و اسیدهای چرب امگا سه که هر شرکت کننده به تنهایی از غذا دریافت می کرد را تعیین و میزان مورد نیاز برای رعایت دستورالعمل های تغذیه ای سفارش شده توسط موسسه ملی سلامت در دوران حاملگی را مشخص کردند. این میزان با بیش از ۲۰ هزار ویتامین موجود در ایالات متحده که حاوی مواد مغذی اضافی بودند، مقایسه شد. سادر بیان کرد: از میان همه ویتامین های دوران حاملگی و تحلیل و بررسی آنها، ما تنها یک مورد را پیدا کردیم که بطور بالقوه ممکنست مقادیر بهینه مهم ترین مواد مغذی را به افراد حامله بدهد اما هزینه ماهانه این مکمل برای برخی افراد می تواند بسیار زیاد باشد و لازم است افراد حامله هفت قرص در روز مصرف کنند. سادر می گوید: امیدوار است پزشکان، بیماران و شرکتها از این اطلاعات برای مساعدت با بهبود مراقبت های تغذیه ای در دوران حاملگی بهره گیرند. وی اشاره کرد: این تحقیق بیماران حامله و پزشکان آنان را درباره ی مواد مغذی کلیدی که ممکنست در رژیم غذایی آنان وجود نداشته باشد، آگاه و به آنان در انتخاب ویتامین های دوران حاملگی که می تواند مواد مغذی مورد نیازشان را تامین کند، کمک نماید. تولیدکنندگان مکمل های غذایی نیز می توانند از این یافته ها برای اطلاع از دوز بهتر در محصولات خود بهره گیرند. سادر اظهار داشت: نتایج این تحقیق نیاز مداوم به انتخاب ویتامین دوران حاملگی را نشان میدهد که کم هزینه و در دسترس و در عین حال حاوی مقادیر بهینه مواد مغذی کلیدی باشند. وی افزود: تحقیقات بیشتری در مورد مواد مغذی موجود در غذاها نیز مورد نیاز است تا به بیماران حامله کمک گردد تا بیش از این مواد مغذی کلیدی را در رژیم غذایی روزانه خود دریافت نمایند. نتایج این تحقیق در مجله آمریکایی Clinical Nutrition انتشار یافته است. منبع: آقای هویج 1402/01/18 12:35:44 5.0 / 5 414 تگهای خبر: بیمار , پزشك , تغذیه , تولید این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط زائرین اربعین از غذاهای خشک و کنسروی استفاده نمایند مصرف غذاهای پرچرب در تابستان به حداقل برسد زائرین اربعین مراقب افت قند خون باشند سفارش طلایی برای گوارش سالم در پیاده روی اربعین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴