۱۰ فایده پیاز برای سلامتی

۱۰ فایده پیاز برای سلامتی به گزارش آقای هویج، پیاز یکی از مواد اصلی در پخت و پز انواع غذاهاست که فواید بسیاری برای سلامتی دارد.


به گزارش آقای هویج به نقل از spiceworldinc، پیاز جزء مواد خوراکی بسیار مفیدی است که در درمان اغلب بیماری ها اثرگذار است. این ماده خوراکی سرشار از فواید سلامتی است و می تواند بعنوان عاملی برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری ها استفاده گردد.
یافته های علمی نشان داده است که مقادیر بالای ویتامین C در پیاز سبب گشته است که این سبزی در تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن، تولید کلاژن برای توقف خونریزی و التیام زخم ها و هم جذب آهن در بدن نقش به سزایی داشته باشد.
اگر نگران سلامتی خود می باشید، بهتر است پیاز بیشتری را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. آنتی اکسیدان ها و خواص ضدالتهابی موجود در پیاز به سلامت قلب کمک می نماید.
در ادامه به بعضی از فواید مصرف پیاز برای سلامتی اشاره می کنیم:
* سرشار از آنتی اکسیدان ها
آنتی اکسیدان ها امکان دارد از راه مبارزه با مولکول های رادیکال آزاد از صدمه سلولی جلوگیری نمایند. رادیکال های آزاد زمانی تشکیل می شوند که بدن در معرض تشعشعات یا دود تنباکو قرار می گیرد. این مولکول ها می توانند سبب دیابت، بیماری قلبی و سرطان شوند. با خوردن پیاز می توانید به بدن خود در مبارزه با رادیکال های آزاد کمک کرده و سلامت کلی خویش را بهبود بخشید.
* کمک به کنترل سطح قند خون
اگر دیابت دارید، پیاز یک راه عالی جهت کمک به حفظ سطح قند خون شما است. فلاونوئیدهای موجود در پیاز سبب تثبیت سطح گلوکز خون می شود.
* بهبود سلامت گوارش
پیاز حاوی مقدار زیادی پری بیوتیک و فیبر است. در بدن این ترکیبات با کمک به هضم غذا، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب به بهبود سلامت روده کمک می کنند.
* مملو از مواد مغذی
پیاز بعنوان یک ماده خوراکی مغذی در نظر گرفته می شود. این بدان معناست که پیازها حاوی تعداد کمی کالری و تعداد زیادی مواد مغذی هستند. آنها منبع عالی پتاسیم و منگنز هستند. پتاسیم به افزایش انرژی و متابولیسم شما کمک می نماید. منگنز به بدن در ایجاد بافت همبند کمک می نماید، به سلامت استخوان ها کمک می نماید و احتمال تشکیل لخته های خون را می کاهد.
* خواص ضد التهابی
پیاز حاوی آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» است. کوئرستین یک ضد التهاب است و برای مقابله با التهاب در بدن مفید می باشد. این آنتی اکسیدان برای کاهش تورم، کمک به آرتریت و درمان عفونت مثانه عالی است.
* کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان
پیاز همینطور به کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان کمک می نماید. متخصصان دریافتند مصرف متوسط ​​پیاز خطر مبتلا شدن به سرطان روده بزرگ، حنجره و تخمدان را می کاهد.
* کاهش خطر مبتلا شدن به آلزایمر
مطالعاتی برای کشف رابطه بین کوئرستین و بیماری آلزایمر انجام شده است. این مطالعات ارتباط مفهوم داری را بین مصرف غذاهای سرشار از کوئرستین مانند پیاز و احتمال کمتر مبتلا شدن به آلزایمر نشان داده است.
* منبع عالی ویتامین C
آیا می دانستید پیاز حاوی مقدار زیادی ویتامین C است؟ ویتامین C برای عملکرد صحیح بدن شما ضروری می باشد. این ویتامین به تشکیل رگ های خونی کمک می نماید، سیستم ایمنی بدن شما را بهبود می بخشد و غضروف ساز است.
* بهبود سلامت استخوان ها
مطالعات ثابت کرده است که پیاز، تراکم استخوانی را در بعضی افراد بهبود می بخشد. در نتیجه، مصرف پیاز امکان دارد به تقویت استخوان ها و کاهش خطر شکستگی برای افراد بالای ۵۰ سال کمک نماید.
* خواص آنتی باکتریال
خواص ضد باکتری «آلیسین» موجود در پیاز به روده بزرگ کمک می نماید تا با باکتری های مضر مبارزه کند. آلیسین ترکیبی است که بوی قوی منحصر به فرد پیاز را تشکیل می دهد. می توانید آلیسین را بعنوان سلاحی برای حفاظت از بدن خود در مقابل سموم و بیماری ها در نظر بگیرید.




منبع:

1402/04/07
19:27:07
5.0 / 5
377
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , تولید
این مطلب آقای هویج را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری
آقای هویج، با رژیم های غذایی متنوع و مقالات علمی، شما را در رسیدن به اندام ایده آل یاری می کند