سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود به گزارش آقای هویج، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت اولویت دادن به سلامت مردم در تصمیم گیری ها تاکید کرد و نسبت به نتایج تصمیمات اقتصادی غیرکارشناسی در حوزه غذا اخطار داد. به گزارش آقای هویج به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، اظهار داشت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکنست سال ها بعد با شیوع بیماریهای مزمن و هزینه های درمانی سنگین، خویش را نشان دهد. وی با تکیه بر اهمیت ارتقاء فرآیندهای نظارتی اضافه کرد: استفاده از روش های نوین و فناوری های روز باید جایگزین شیوه های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی همینطور خواهان توجه بیشتر مسؤلان به هشدارهای علمی شد و اظهار داشت: اگر به سلامت، نه به عنوان هزینه بلکه به عنوان سرمایه نگاه می کردیم، خیلی از بیماریهای امروز قابل پیشگیری بودند. بهفر از مدیران غذا در دانشگاه ها خواست با تعامل مؤثر با مسؤلان محلی و ملی، نقش فعالی در پایین آوردن آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست گذاران برسانند. منبع: آقای هویج 1404/02/14 10:13:16 5.0 / 5 9 تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , پیشگیری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ورود وزارت بهداشت به ماجرای کمبود شیرخشک هوای تهران در وضعیت ناسالم برای گروههای حساس کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید ضرورت انجام مطالعات جدید برای نگهداشت آب در تالاب شیمبار نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳