مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟ به گزارش آقای هویج، وزارت بهداشت اعلام نمود: مصرف جگر خام برای کم خونی نه تنها بی اساس است، بلکه می تواند سبب بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. به گزارش آقای هویج به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد؛ باآنکه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به شکل خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. بنابراین، برای رفع کم خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود. 1404/03/16 11:45:12 5.0 / 5 256 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط سفارش های تغذیه ای برای کودکان دبستانی تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن نقش غذاهای چرب در مبتلاشدن به بیماری آسم در کودکی مصرف زیاد گوشت قرمز خطرناک است؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱