مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟ به گزارش آقای هویج، وزارت بهداشت اعلام نمود: مصرف جگر خام برای کم خونی نه تنها بی اساس است، بلکه می تواند سبب بیماری های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. به گزارش آقای هویج به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در جواب این که آیا مصرف جگر خام سبب رفع کم خونی می شود؟، مطرح کرد؛ باآنکه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به شکل خام و نیمه پخته می تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماریهای عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود. بنابراین، برای رفع کم خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود. 1404/03/16 11:45:12 5.0 / 5 16 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط این میوه کوچک، داروخانه ای در خانه شماست اخطار در رابطه با تغذیه نامناسب و افزایش بیماری های گوارشی در ایران مصرف سبزیجات در وعده های غذایی، راهی مؤثر برای جلوگیری از چاقی میوه ای با هزار خاصیت! نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳