تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آقای هویج: رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از تشدید نظارت ها بر نحوه طبخ و توزیع نذری ها و فعالیت ایستگاه های صلواتی در سراسر کشور آگاهی داد. محسن فرهادی، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر از تشدید نظارت ها بر سلامت نذری ها و ایستگاه های صلواتی در روزهای محرم و صفر آگاهی داد و اظهار داشت: از قبل از شروع ماه محرم، ابلاغیه ای به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ارسال شده و تمرکز ویژه ای بر کنترل و بازرسی مراسم های این ایام درنظر گرفته شده است. وی ادامه داد: با توجه به این که در این ماه ها، هیات های مذهبی و مساجد با شور بیشتری به برگزاری مراسم های عزاداری و طبخ و توزیع نذورات می پردازند، بازرسی های بهداشتی نیز با همین رویکرد شروع شده تا از سلامت غذاهای نذری که در اختیار مردم قرار می گیرد، اطمینان حاصل شود. فرهادی اضافه کرد: هدف ما نه فقط نظارت، بلکه کمک به هیات ها و مساجد است تا نذری هایی که تهیه می کنند، بصورت سالم و بهداشتی بین مردم توزیع شود و در عین حال، مراسم عزاداری نیز باکیفیت و سلامت اجرا شود. به گفته ی ایشان، کارشناسان بهداشت محیط در سراسر کشور، خصوصاً در دهه اول محرم، ایام اربعین و تا ۲۸ صفر، بطور مستمر به نظارت بر این کارها خواهند پرداخت. ایشان سپس تاکید کرد: از هیات ها و مساجدی که خودشان مبادرت به طبخ غذا می کنند، خواسته ایم که از آشپزان و کادر حرفه ای استفاده کنند؛ افرادی که سابقه کار در رستوران ها و هتل ها دارند و دارای کارت بهداشت معتبر هستند. در صورت استفاده از افراد متفرقه، لازم است حتما با نزدیک ترین مرکز بهداشت منطقه خود هماهنگ باشند، نسبت به دریافت کارت بهداشت یا حداقل چکاپ سلامت اقدام نمایند تا از انتقال احتمالی بیماریهای گوارشی و روده ای جلوگیری شود. فرهادی در آخر اظهار داشت: سلامت مردم در این ایام اهمیت دوچندانی دارد و همکاران ما در مراکز بهداشت، آمادگی کامل دارند تا در کنار هیات ها و مردم، مراسم های عزاداری را با حفظ استانداردهای بهداشتی همراهی و پشتیبانی کنند. منبع: mrhavij.ir 1404/04/11 21:42:17 5.0 / 5 134 تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است تاکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع غذای نذری شاه توت میوه ای ضد سرطان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴