زوار اربعین از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند آقای هویج: مشاور اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، به زوار اربعین سفارش کرد از غذاهای خشک و کنسروی بهره گیرند. به گزارش آقای هویج به نقل از ایفدانا، یوسف صادقیان امین اظهار داشت: فرآورده های خشک و ماندگار مانند غلات و خشکبار گزینه های مناسب تری برای مسیر طولانی پیاده روی اربعین هستند و زوار باید از مصرف غذاهای فاسدشدنی بدون بسته بندی مطمئن اجتناب کنند. وی ادامه داد: انتخاب و نگهداری صحیح مواد غذایی در سلامت زوار نقش حیاتی دارد و غذاهای پخته شده نباید بالاتر از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شوند، خصوصاً در وضعیت آب وهوایی گرم. صادقیان امین اظهار داشت: استفاده از خنک کننده های یخ دار برای حفظ تازگی مواد غذایی سرد لازم است و بسته بندی مناسب همراه با ظروف ایمن و دارای خاصیت های ضد باکتری یا نانویی می تواند احتمال فساد و آلودگی را کم کند. وی همین طور تاکید کرد: رعایت بهداشت فردی، همچون شست وشوی دست ها با آب و صابون قبل از آماده سازی و مصرف غذا، از مهم ترین راهکارهای پیش گیری از بیماریهای ناشی از غذا است. علاوه بر این، استفاده از ظروف یکبار مصرف، پرهیز از تماس مواد خام و پخته و اطمینان از تمیزی محل های تهیه و توزیع غذا در موکب ها، از دیگر نکات کلیدی برای حفظ سلامت زوار است. منبع: آقای هویج 1404/05/18 10:16:33 5.0 / 5 17 تگهای خبر: آلودگی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط رژیم مدیترانه ای فرمولی برای عمر طولانی و زندگی سالم میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز پیشرفت 70 درصدی ایرلاین ها در بهبود وعده های غذایی فواید شیر مادر برای سلامت کره زمین و اکوسیستم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵