توصیه متخصصان تغذیه؛ شناخت فواید آنتی اكسیدان ها برای سلامت آقای هویج: آنتی اكسیدان ها مواد موجود در مواد خوراكی هستند كه از بروز برخی انواع صدمه سلولی پیشگیری كرده یا آن را به تعویق می اندازند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، میوه و سبزیجات از منابع اصلی آنتی اكسیدان ها هستند كه شامل ویتامین C، سلنیوم و بتاكاروتن هستند. درحالیكه كاملا مشخص نشده است آنتی اكسیدان ها از مبتلا شدن به بیماری پیشگیری می كنند، اما مطالعات نشان داده اند افرادی كه میوه و سبزیجات بیشتری مصرف می كنند، كمتر در معرض مبتلا شدن به بیماری های قلبی-عروقی و سرطان قرار دارند. از سوی دیگر امكان دارد مصرف مكمل های آنتی اكسیدان مضر باشند. اینگونه مكمل ها دارای برخی عوارض هستند و می توانند با مشكلاتی نظیر سكته و سرطان پروستات مرتبط باشند. از اینرو محققان سفارش می كنند مقادیر زیادی میوه و سبزیجات مصرف كنید، اما از مكمل های آنتی اكسیدان بعنوان جایگزینی برای رژیم غذایی سالم استفاده نكنید. 1397/05/11 16:17:30 5.0 / 5 4446 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سرطان , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط آغاز پویش من هم تست HIV می دهم از امروز تا 20 آذرماه تعداد بزرگسالان دچار بیماری مزمن کلیه از سال ۱۹۹۰ دو برابر شده است اجرای سیاستهای تشویقی برای فرزند آوری کادر درمان در سخت ترین روزها تهران را ترک نکرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۲