توصیه های غذایی برای مسافران تابستانی: مسافران از مصرف فست فود پرهیز كنند آقای هویج: یك استاد دانشگاه تغذیه اظهار داشت: مسافران در طول سفر از رستوران های بین راهی و نامعتبر استفاده نكرده و از مصرف فست فودها هم پرهیز كنند. خدیجه میرزایی استاد عضو هیت علمی دانشكده تغذیه دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ضرورت رعایت نكات غذایی و بهداشتی از جانب مسافران تابستانی برای داشتن سفری مطلوب اظهار داشت: رعایت این اصول برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های گوارشی و عفونی چه در طول زندگی عادی و چه در سفر ضروری می باشد. میرزایی استفاده از رستوران های معتبر و بهداشتی را یكی از مهم ترین معیارها برای پیشگیری از بیماری ها خواند و تصریح كرد: اصلی ترین نكته بهداشتی در سفر عدم استفاده از رستوران های بین راهی و نامناسب است. وی افزود: چراكه این دسته از رستوران ها به علت عدم استفاده از مواد غذایی مرغوب و رعایت نكردن كامل نكات بهداشتی یكی از اصلی ترین علل مبتلا شدن به انواع بیماری های عفونی و گوارشی هستند. این استاد دانشگاه بابیان اینكه مسافران تا حد امكان از غذاهای فست فود در سفر استفاده نكنند، عنوان كرد: استفاده از این غذاها هم به علت داشتن مواد نگهدارنده و آلودگی برای سلامت بدن ضرر خواهند داشت. میرزایی درمورد انتخاب نوع غذا در رستوران ها هم خاطرنشان كرد: سفارش می گردد مسافران بیش تر از غذاهای كاملا پخته شده كه احتمال آلودگی كم تری دارند، استفاده كنند. وی افزود: استفاده از گوشت های نیم پخت و سبزیجات خام به علت احتمال داشتن آلودگی برای مسافران بخصوص برای كودكان و افراد مسن خطرناك خواهد بود. این استاد دانشگاه بابیان اینكه بهتر است مسافران از میان وعده ها و خوراكی های خانگی استفاده كنند، خاطرنشان كرد: خوراكی هایی ازجمله آجیل، میوه های خشك، لقمه ها ونوشیدنی های خانگی به علت نداشتن مواد نگهدارنده و افزودنی برای سلامت بدن ضرر نداشته و بهترین میان وعده محسوب می شوند. میرزایی برعدم استفاده از چیپس و پفك به علت احتمال تولید اختلالات گوارشی هم تاكید نمود. وی توضیح داد: مسافران به معتبر بودن و بسته بندی كامل لبنیات هم توجه داشته و از مصرف لبنیات نامعتبر اجتناب كنند. این استاد تغذیه به شست وشوی صحیح میوه ها در سفر هم تاكید و عنوان كرد: درصورت استفاده از میوه آن را به صورت كامل ضدعفونی كرده و از تاحد امكان از آب میوه های طبیعی كه رنگ های اضافی ندارند استفاده گردد. میرزایی با اشاره به اینكه رعایت این اصول به پیشگیری از بیماری های عفونی و اسهال مسافرتی كمك می نماید، تصریح كرد: درصورت ابتلای مسافران به اسهال مسافرتی هم آب و مایعات به مقدار كافی مصرف شده و به نزدیك ترین مركز درمانی برای ارزیابی این اختلال رجوع شود. 1397/07/02 14:10:49 5.0 / 5 4434 تگهای خبر: آجیل , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط زیاده روی در مصرف آجیل ها و افزایش وزن گلی با خواص شفابخشی هشدار زرد آلودگی هوا در تهران افزایش آلاینده ها تا ابتدای هفته آتی اعلام اسامی فرآورده های خوراکی بدون مجوز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳