محققان توصیه می كنند؛ تاثیر گردو در حفظ سلامت دستگاه گوارش آقای هویج: محققان سفارش می كنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و كاهش خطر سرطان كمك می نماید. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، مصرف گردو با افزایش میزان باكتری های پروبیوتیك روده و كاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همینطور سرطان، از سیستم گوارش محافظت می كند. یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گردو باعث تغییرشكل جامعه میكروب های روده شده و باعث افزایش قابل توجه باكتری های سودمند روده می گردد. به گفته محققان، گردو همچون یك پروبیوتیك عمل كرده و به تغذیه و رشد باكتری های كه دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند كمك می نماید. «لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت كل بدن مرتبط می باشد. مطالعه ما نشان داده است كه گردو باعث تغییراتی در روده می گردد و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراكی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.» وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی همچون كاهش ریسك بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط می باشد.» به گفته محققان، احیانا اجزای بیواكتیو گردو از فاكتورهای دخیل در تولید این فواید هستند. 1397/09/07 18:06:47 5.0 / 5 4309 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , دستگاه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت رگبار باران در 7 استان روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۳