محققان استرالیایی می گویند؛ تاثیر میوه و سبزیجات در كاهش ریسك مرگ در بیماران دیالیزی آقای هویج: یافته های مطالعاتی نشان داده است مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با كاهش ریسك مرگ زودهنگام در بیماران دیالیزی مرتبط می باشد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، معمولا بیماران مبتلا به نارسایی قلبی كه تحت دیالیز هستند به سبب تشكیل پتاسیم از مصرف میوه و سبزیجات اجتناب می كنند. نتایج مطالعه محققان دانشگاه سیدنی نشان داده است بااینكه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با كاهش ریسك مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی و مرگ به هر علتی در همه افراد مرتبط می باشد، اما مصرف بیشتر آن با كاهش مرگ و میر به هر علتی در بیماران دیالیزی هم مرتبط می باشد. در این مطالعه، محققان ۸۰۷۸ بیمار دیالیزی را مورد بررسی قرار دادند. یافته ها نشان داد بیمارانی كه كمتر از ۱۰ وعده میوه و سبزیجات در هفته مصرف می كردند ۱۰ درصد كمتر با مرگ به هر دلیلی و ۱۲ درصد كمتر با ریسك مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی روبرو بودند. بعلاوه بیمارانی كه بیشتر از ۱۰ وعده میوه در هفته مصرف می كردند ۲۰ درصد كمتر با مرگ به هر علت و ۲۳ درصد كمتر با ریسك مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی مواجه بودند. 1397/11/27 14:09:52 5.0 / 5 4730 تگهای خبر: بیمار , بیماری , قلب این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تعرفه های پزشکی پیش از آغاز سال آینده ابلاغ خواهد گردید آغاز پویش من هم تست HIV می دهم از امروز تا 20 آذرماه تعداد بزرگسالان دچار بیماری مزمن کلیه از سال ۱۹۹۰ دو برابر شده است کادر درمان در سخت ترین روزها تهران را ترک نکرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۵