، بررسی جزئیات بودجه ۹۸،
كلیه صاحبان حرفه و مشاغل پزشكی ملزم به استفاده از پایانه فروشگاهی شدند
به گزارش آقای هویج نمایندگان مجلس شورای اسلامی كلیه صاحبان حرفه و مشاغل پزشكی، پیراپزشكی، داروسازی و دامپزشكی را ملزم به استفاده از پایانه های فروشگاهی از شروع سال ۹۸ كردند.
به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت بامداد امروز (چهارشنبه) بند الحاقی یك به تبصره ۶ لایحه بودجه سال ۹۸ را بررسی نموده و آنرا به تصویب رساندند.
برپایه این بند كلیه صاحبان حرفه ومشاغل پزشكی، پیراپزشكی، داروسازی و دامپزشكی كه مجوز فعالیت آنها توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی، سازمان نظام پزشكی ایران و یا سازمان دامپزشكی ایران صادر می شود مكلف اند در قالب آیین نامه تبصره ۲ ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۴ /۱۲/ ۱۳۶۶ و اصلاحات و الحاقات بعدی آن از آغاز سال ۱۳۹۸ از پایانه فروشگاهی استفاده كنند.
در جریان بررسی این بند مهرداد لاهوتی پیشنهاد حذف این بند را داد و در این راستا بیان كرد: جامعه پزشكان از سایر مشاغل در جامعه جدا نیستند متاسفانه امسال جوی بوجود آمده كه این جامعه در حال تخلف هستند. در صدا و سیما و رسانه ها به گونه ای این جامعه را نشان می دهند كه در حال فرار مالیاتی هستند. كه این واقعیت ندارد.
ایشان در ادامه اظهار نمود: فرار مالیاتی در هر صنفی وجود دارد. چگونه سازمان امور مالیاتی می تواند با قدرت از یك فعال مالیات را وصول كند اما در جامعه پزشكان نمی تواند مالیات را بگیرد این مشكل سازمان امور مالیاتی است نه جامعه پزشكان.
وی ادامه داد: ما امروز در كشور ۳۰ تا ۴۰ هزار فرار مالیاتی داریم و چشم خویش را به روی آنها بسته و الان به سراغ جامعه پزشكان رفته ایم. این هجمه كه به جامعه پزشكان وارد شد غلط است.
در ادامه یحیی كمالی پور در مخالفت با حذف این بند بیان كرد: ما در این بند به دنبال ایجاد شفافیت هستیم. آنچه كه مهم می باشد با استفاده از پایانه های فروشگاهی شفافیت افزایش می یابد.
وی ادامه داد: در نهایت هدف ما از این بند ایجاد شفافیت است و توهینی به جامعه پزشكان نمی كند.
در ادامه نمایندگان بند الحاقی ۲ تبصره ۶ لایحه بودجه ۹۸ را بررسی نموده و آنرا به تصویب رساندند.
به باعث این بند كلیه مراكز درمانی شامل دولتی خصوصی، وابسته به نهادهای عمومی، غیردولتی، نیروهای مسلح، خیریه ها و شركتهای دولتی مكلف اند ۱۰ درصد از حق الزحمه یا حق العمل پزشكی پزشكان را كه به باعث دریافت وجه و صورت حساب های ارسالی به بیمه ها و یا نقدا از سوی بیمار پرداخت می شود بعنوان علی الحساب مالیات كسر كند و به نام پزشك مربوطه تا آخر ماه پس از حصول مبلغ صورت حساب به حساب سازمان امور مالیاتی كشور واریز نماید.
مالیات علی الحساب این بند شامل كلیه پرداخت ها كه بعنوان درآمد حقوقی مطابق بند الف این تبصره مشمول كسر مالیات می گردد، نخواهد بود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب