محققان توصیه می كنند؛ پنج سوپر میوه ای كه باید در رژیم غذایی گنجانده شوند آقای هویج: مصرف میوه ها با طیف گسترده رنگ ها می تواند تامین كننده انواع وسیع مواد مغذی فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی باشد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان در مطالعه ای به بررسی مغذی ترین میوه ها و سبزیجات پرداختند تا دریابند كدامیك دارای مقادیر قابل توجه ویتامین های B نظیر تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات، B6 و B12، ویتامین های C و K، آهن، فیبر و پروتئین هستند. محققان در بررسی های خود ۵ سوپرمیوه را یافتند كه قویاً با كاهش ریسك ابتلاء به بیماری های مزمن مرتبط هستند: - لیموترش زرد - توت فرنگی - پرتقال - لیموترش سبز - گریپ فروت صورتی و قرمز پس از این میوه ها، به ترتیب تمشك و گریپ فروت سفید قرار می گیرند. همین طور توجه به رسیده بودن میوه هم مهم می باشد. مطالعات نشان می دهند میوه های رسیده، همچون خانواده توت ها، به مراتب آنتی اكسیدان بیشتری دارند. از اینرو فایده تمشك سیاه به مراتب بیشتر از تمشك قرمز است. منبع: آقای هویج 1398/03/02 12:22:37 5.0 / 5 4265 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , غذا این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در نظام سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳