محققان چینی می گویند؛ مصرف ۳ تا ۶ تخم مرغ در هفته ریسك بیماری قلبی عروقی را می كاهد به گزارش آقای هویج نتایج مطالعه اخیر نشان داده است مصرف ۳ تا ۶ تخم مرغ در هفته ریسك بیماری قلبی عروقی را به شكل قابل ملاحظه ای می كاهد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محققان آكادمی علوم پزشكی چین عنوان می كنند بین مصرف تخم مرغ و ریسك بروز بیماری قلبی عروقی و نرخ مرگ و میر ارتباط وجود دارد و افرادی كه هفته ای ۳ تا ۶ تخم مرغ مصرف می كنند با كمترین ریسك این بیماری روبرو هستند. این مطالعه شامل ۱۰۲، ۱۳۶ شركت كننده از ۱۵ استان چین بود كه همگی در ابتدای مطالعه فارغ از بیماری قلبی عروقی، سرطان یا بیماری های كلیوی بودند. در طول بالغ بر ۱۷ سال پیگیری وضعیت این افراد، ۴۸۴۸ مورد بیماری قلبی عروقی و ۵۵۱۱ مرگ و میر صورت گرفت. نتایج مطالعه نشان داد مصرف كم تا متعادل تخم مرغ (حدود ۵ عدد در هفته) ارتباط قابل ملاحظه ای با كاهش ریسك بیماری قلبی عروقی دارد. 1399/01/27 15:06:12 5.0 / 5 3591 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , سرطان این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ۳ گام ضروری برای کاهش خطر مبتلاشدن به دیابت ضرورت گزارش عوارض دارویی در سامانه ملی رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ برگزیده شد تعرفه های پزشکی پیش از آغاز سال آینده ابلاغ خواهد گردید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۵