كارشناس تغذیه عنوان كرد؛ وعده شام در ماه رمضان چگونه باشد به گزارش آقای هویج كارشناس تغذیه وزارت بهداشت، در مورد اهمیت وعده شام در روزهای روزه داری، توضیحاتی عرضه داد. پریسا ترابی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شام بعنوان یکی از وعده های غذایی مهم در روزه داری، باید مورد توجه قرار بگیرد. وی ادامه داد: بهتر است هموطنان روزه دار یک ساعت بعد از افطار بسیار ساده و سبک، شام بخورند. این کارشناس تغذیه با اشاره به اهمیت شام در روزهای روزه داری، اظهار داشت: در وعده شام می توان از گروه گوشت، مرغ یا ماهی، حبوبات یا برنج، به شکل پلو و خورش، کوکوها، کتلت کم روغن، خوراک های مختلف با نان سبوس دار همراه با سبزی و سالاد، ماست و یا دوغ استفاده نمود. ترابی تصریح کرد: غذایی که در وعده شام می خورید، باید کم چرب و کم نمک باشد. وی ادامه داد: بعد از شام و پیش از خواب، مصرف میوه برای سیستم ایمنی و جبران کم آبی بدن سفارش می شود. ترابی، برای پیشگیری از عطش در ساعات روزه داری، اظهار داشت: در وعده شام به جای نوشیدنی های گازدار و آب میوه های صنعتی، بهتر است از آب شرب سالم، دوغ، نوشیدنی های سنتی و شربت های خانگی استفاده نمود. 1399/02/11 11:13:00 5.0 / 5 3182 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , پیشگیری , تغذیه این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن نقش غذاهای چرب در مبتلاشدن به بیماری آسم در کودکی میوه ای بی نظیر برای تقویت کبد و تصفیه خون تبلیغات گسترده محصولات غذایی مضر در رسانه ملی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳