توصیه های طب ایرانی؛ تغذیه پاییزی را بشناسیم در فصل پاییز برای جلوگیری از خشك تر و سردترشدن بدن، باید از مصرف بعضی از غذاها پرهیز شود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، ناصر رضایی پور متخصص طب ایرانی، اظهار داشت: در فصل پاییز برای جلوگیری از خشک تر و سردتر شدن بدن، در خوراک هفتگی خود باید از مصرف خوراکی های سودازا و خشکاننده بدن پرهیز شود. وی ادامه داد: گوشت گاو و گوساله، سوسیس، کالباس، فست فودها، سرخ کردنی ها، غذاهای مانده و گوشت نمک سود، ادویه تند و تیز، رب و انواع سس، کنسرو و کمپوت، قارچ، بادمجان، عدس، پنیر شور، ترشی ها، لبنیات ترش، کشک، کلم و گل کلم، چای پررنگ، یخ، شوری ها، چیپس، پفک و… نباید استفاده گردد. رضایی پور اشاره کرد: زیاده روی در مصرف میوه های سرد و تابستانی مانند خیار، کاهو، هندوانه و…، قهوه، نسکافه، کاکائو، سیر، پیاز و…، و همین طور نوشیدن آب بسیار سرد نیز سفارش نمی گردد. 1399/07/12 13:49:02 5.0 / 5 1824 تگهای خبر: تغذیه , رشد , غذا , گوشت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ویتامین ها انرژی ساز نیستند! شیرخشک کمیاب شد به همراه فیلم کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید نوشیدنی هایی برای جلوگیری از وزوز گوش نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴