مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاكید كرد؛ نقش ویتامین D در كاهش شدت كرونا و بهبودی بیماران مدیركل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر لزوم مصرف ویتامین D برای پیش گیری از مبتلاشدن به كرونا تاكید نمود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، با اشاره به اینکه کمبود ویتامین D در بدن انسان ها یک مشکل جهانی است، اظهار داشت: کمبود ویتامین D در میان ایرانی شیوع بالایی دارد. وی ادامه داد: سفارش می شود برای پیش گیری از ابتلاء به کرونا افراد بزرگسال هر ماه یک عدد قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین D و کودکان زیر ۱۲ سال هر دو ماه یک عدد از همین قرص را مصرف کنند. برای کودکان با سن زیر دو سال نیز قطره ویتامین D تجویر می شود. عبداللهی اظهار داشت: رعایت برنامه غذایی مناسب و صحیح نقش مهمی در تقویت دستگاه ایمنی بدن و پیش گیری از کووید ۱۹ دارد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اضافه کرد: مصرف ویتامین D حتی در دوران ابتلاء به کرونا نیز در کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ و بهبودی سریع فرد بیمار اهمیت زیادی دارد. عبدالهی با تاکید بر اهمیت تعادل در مصرف مواد غذاییt اظهار داشت: هر دو حالت چاقی، اضافه وزن و یا لاغری و کم وزنی در انسان، در ضعف دستگاه ایمنی بدن و ابتلاء به کرونا نقش دارند. 1399/08/03 20:43:14 5.0 / 5 1279 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط کنترل قندخون با خوردن نان فریز شده ورود اقلام غذایی تاریخ گذشته از مسیر ملوانی سفارش های تغذیه ای برای کودکان دبستانی تمر هندی میوه ای ترش با فواید اعجاب انگیز برای سلامت بدن نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۴