مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛ ویتامین D بدن چگونه تامین گردد به گزارش آقای هویج مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم مصرف فرآورده های غذایی حاوی ویتامین D تاکید نمود. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی، به اهمیت مصرف ویتامین ها و مکمل ها در دوران کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: اگر همراه با رژیم غذایی مناسب از مواد غذایی متنوع استفاده شود، شاید افراد نیازی به مصرف ویتامین نداشته باشند. وی با عنوان این مطلب که مواد غذایی مانند لبنیات، تخم مرغ، مغزها و…، ویتامین D به اندازه کافی موجود است و از راه مواد غذایی تأمین می شود، اضافه کرد: یکی از اشکالات جامعه ما کمبود ویتامین D است. عزیزی ضمن اشاره به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D، اظهار داشت: در حال آغاز پایلوت غنی سازی نان با ویتامین D هستیم تا در مرحله بعد به صورت کشوری این کار صورت گیرد. منبع: mrhavij.ir 1399/11/20 13:21:57 0.0 / 5 1550 تگهای خبر: دارو , رژیم غذایی , سازمان , سازمان غذا و دارو این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (0) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ناباروری از هر ۶ نفر، یک نفر را تحت تاثیر قرار می دهد انتخاب نماینده ایران بعنوان رئیس کمیته A پروتکل ریشه کنی تجارت غیرقانونی محصولات دخانی رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ برگزیده شد اجرای سیاستهای تشویقی برای فرزند آوری نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱