با اعلام مدیركل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو؛ وزارت بهداشت هم وارد ماجرای سلامت مرغ ها شد به گزارش آقای هویج مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از ارتقاء سلامت مرغ و فرآورده های حاصل از آن اطلاع داد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی اظهار داشت: گوشت مرغ بعنوان یکی از مهم ترین و متنوع ترین منابع پروتئین مورد توجه افراد جامعه است و اهمیت مصرف گوشت مرغ، ارتقا سلامت و کیفیت آن بسیار از دیدگاه بهداشتی، تغذیه ای و اقتصادی برای مراجع ناظر، تولید کنندگان و نهایتا مصرف کنندگان مورد توجه است. وی ادامه داد: مصرف مرغ اغلب توسط قطعه بندی ها و به صورت بسته بندی تولید و عرضه می شود، در مصارف صنعتی و در کارخانه های فرآورده های گوشتی هم از مرغ بعنوان ماده اولیه مصرفی در انواع فرآورده استفاده می شود. ازاین رو حفظ و ارتقا سلامت بهداشتی محصول و رعایت ضوابط و دستورالعمل های بهداشتی مراجع ناظر مربوطه در تمامی مراحل تولید تا عرضه؛ ضامن سلامت مصرف کنندگان این گروه از محصولات غذایی است. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: از نظر ایمنی و بهداشت این فرآورده به صورت خام؛ مرغ های تولیدی با عنایت به دستورالعمل ابلاغی در ارتباط با ارتقا سلامت مرغ و با عنایت به درجه بندی های مختلف که موارد اساسی در سلامت آن لحاظ شده است. وی با تکیه بر این که از منظر بهداشتی مصرف گوشت مرغ با چربی کمتر و پروتئین بالاتر به لحاظ سلامت مصرف مورد توجه سازمان غذا و دارو است، اظهار داشت: توسعه عرضه مرغ سایز که دارای چربی کمتری باشد می تواند در ارتقا و سلامتی افراد بسیار مؤثر باشد. عزیزی اضافه کرد: تولید کنندگان این عرصه ملزم به رعایت حدود مجاز مندرج در ضوابط ملی هم برای گوشت مرغ به صورت خام و هم در محصولات فرآوری شده هستند. در این فرآورده ها رعایت تمامی خصوصیت های فرآورده نهایی با عنایت به نمونه برداری های ادواری از محصولات تولیدی در کارخانه های مذکور و همینطور توسط ناظرین بهداشتی از سطح عرضه، مرتباً کنترل و پایش و با متخلفان برخورد قانونی می شود. منبع: mrhavij.ir 1400/04/27 11:24:56 5.0 / 5 1256 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , تغذیه , تولید این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط وضعیت شیرخشک در کشور پایدار می باشد تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم جزئیات پایش سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳