مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی بر خطر مبتلاشدن به کووید 19 و شدت بیماری تاثیر دارد

رژیم غذایی بر خطر مبتلاشدن به کووید 19 و شدت بیماری تاثیر دارد آقای هویج: نتایج این مطالعه، رابطه بین غذاهای گیاهی سالم را با خطر کمتر مبتلاشدن به کووید 19 و عوارض شدید بعد از عفونت نشان میدهد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بااینکه مشکلات متابولیکی مانند چاقی و دیابت نوع ۲ با افزایش ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ و همین طور افزایش ریسک بروز عوارض جدی بعد از عفونت مرتبط می باشد، اما تأثیر رژیم غذایی بر این خطرات ناشناخته است.
در مطالعه اخیر پژوهشگران بیمارستان عمومی ماساچوست، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند، در هر دو مورد خطرات کمتری داشتند. بنظر می رسد تأثیرات مفید رژیم غذایی بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ در افرادی که در مناطق دارای محرومیت های اجتماعی و اقتصادی بالا زندگی می کنند بسیار مهمست.
«جوردی مرینو»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «گزارش های قبلی نشان میدهد که تغذیه نامناسب یک خاصیت مشترک در میان گروه هایی است که تحت تأثیر پاندمی بوده اند.»
در این مطالعه، داده های مربوط به ۵۹۲، ۵۷۱ شرکت کننده بر طبق تکمیل یک نظرسنجی انجام شد. پرسشنامه درباره عادات رژیم غذایی این افراد پیش از پاندمی بود. کیفیت رژیم غذایی با بهره گیری از نمره رژیم غذایی گیاهی ارزیابی شد.
در طول مدت پیگیری این افراد، ۳۱، ۸۳۱ شرکت کننده مبتلا به کووید ۱۹ شدند. بررسی ارزیابی ها نشان داد افرادی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی شأن داشتند ۹ درصد کمتر با ابتلاء به کووید ۱۹ و ۴۱ درصد کمتر با خطر ابتلاء به نوع شدید کووید ۱۹ روبرو بودند.
محققان تاکید می کنند این نتایج به مفهوم نادیده گرفتن اهمیت واکسیناسیون و استفاده از ماسک نیست بلکه نشان میدهد که افراد می توانند باتوجه به رژیم غذایی شأن تا حدودی خطر ابتلاء به کووید ۱۹ را کاهش دهند.


منبع:

1400/06/27
11:04:29
5.0 / 5
579
تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , تغذیه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری