مطالعات نشان می دهد؛

مصرف قارچ برای کاهش خطر افسردگی مفیدست

مصرف قارچ برای کاهش خطر افسردگی مفیدست آقای هویج: بگفته پژوهشگران، قارچ ها نه فقط خطر مبتلاشدن به سرطان و مرگ زودرس را کم می کنند، بلکه تحقیقات جدید نیز نشان میدهد که این سوپرخوراکی ممکنست برای سلامت روان فرد نیز مفید باشد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا از داده های مربوط به رژیم غذایی و سلامت روان جمع آوری شده از بیش از ۲۴۰۰۰ بزرگسال آمریکایی در فاصله سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ استفاده کردند. آنها دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند.
به گفته پژوهشگران، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به ergothioneine است که ممکنست نقش حفاظتی در مقابل لطمه سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.
«جیبریل با»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین هستند؛ ضد التهابی که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده ممکنست خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علایم افسردگی را نیز کم کند.»
قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می نماید. علاوه بر این، تعدادی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی ممکنست بروز شاخصهای نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می تواند بر پیش گیری از اختلالات عصبی همچون افسردگی تأثیر بگذارند.
قبل از این تحقیق، مطالعات کمی جهت بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است و بیشتر آنها آزمایشات بالینی با کمتر از ۱۰۰ شرکت کننده بوده اند. پژوهشگران معتقدند این مطالعه اهمیت بالینی و سلامت عمومی مصرف قارچ را بعنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و پیش گیری از سایر بیماریها برجسته می کند.


منبع:

1400/08/03
08:51:02
5.0 / 5
241
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری