یافته محققان سوئدی؛

اسیدهای چرب امگا 3 باعث کاهش تصلب شریان می شوند

اسیدهای چرب امگا 3 باعث کاهش تصلب شریان می شوند طبق نتایج یک تحقیق جدید، گیرنده فعال شده توسط مواد تشکیل شده از اسیدهای چرب اُمگا ۳ نقش حیاتی در پیشگیری از التهاب در رگ های خونی و کاهش تصلب شرایین دارد.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، به قول محققان مؤسسه کارولینسکا سوئد، این کشف می تواند راه را برای راهبردهای جدید درمان و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی با استفاده از اسیدهای چرب اُمگا ۳ هموار کند.
بیماری های قلبی عروقی شایع ترین علت مرگ و میر در سرتاسر جهان و یک مشکل جدی بهداشت عمومی است. آترواسکلروز (تصلب شریان) با التهاب مزمن در عروق خونی همراه می باشد. التهاب معمولا با سیگنال های توقف به نام رزولوین کنترل می شود که التهاب را خاموش کرده و از راه فرآیندی به نام رفع التهاب سبب بهبود و ترمیم بافت می شود. رزولوین ها از اسیدهای چرب امگا ۳ تشکیل می شوند و به گیرنده ای به نام GPR۳۲ متصل شده و آنرا فعال می کنند.
«هیلدور آرناردوتیر»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «ما دریافته ایم که این گیرنده در تصلب شریان به اشتباه تنظیم می شود که نشان دهنده اختلال در فرآیندهای درمانی طبیعی بدن است. این کشف می تواند راه را برای راهکارهای کاملاً جدید برای درمان و جلوگیری از تصلب شریان با توقف التهاب در رگ های خونی و همینطور فعال کردن فرآیندهای بهبودی بدن با کمک اسیدهای چرب اُمگا ۳ هموار کند.»
مطالعه جدید نشان داده است که سیگنال دهی از راه گیرنده به صورت فعال التهاب را در رگ های خونی گرفتار تصلب متوقف کرده و بهبود را تحریک می کند. محققان پی بردند گیرنده GPR۳۲ با تصلب شریان و التهاب در رگ های خونی مقابله می کند و رزولوین هایی که GPR۳۲ را فعال می کنند این اثر را می افزایند.


منبع:

1400/10/02
10:40:36
5.0 / 5
701
تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , خون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری