یافته محققان ژاپنی؛

مصرف سیب و انگور در کاهش چربی بدن موثرند

مصرف سیب و انگور در کاهش چربی بدن موثرند آقای هویج: تحقیقات جدید روی موش ها نشان میدهد که فلاوانول های موجود در سیب، انگور و سایر مواد غذایی ممکنست به سوزاندن چربی بدن کمک نماید.



به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، کاکائو، سیب، دانه انگور، و چند منبع غذایی دیگر حاوی میزان بالایی از فلاوانول ها هستند که بعنوان فلاوان -۳- اول نیز شناخته می شوند و دارای فواید مختلفی هستند.
مطالعات قبلی نشان میدهد که غذاهای غنی از فلاوانول پتانسیل قابل توجهی در مدیریت سلامت قلب و عروق، بهبود سطح کلسترول و افزایش تحمل گلوکز دارند.
چندین مطالعه نشان میدهد که مصرف مواد غذایی غنی از فلاوانول خواص آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی، پیشگیری کننده قلبی، ضد میکروبی، ضد ویروسی و محافظت کننده عصبی دارند.
اکنون پژوهشگران ژاپنی با بهره گیری از مدلهای موش های آزمایشگاهی، رابطه بین دریافت فلاوانول در رژیم غذایی و متابولیسم چربی را بررسی نموده اند.
بافت چربی یک اندام ضروری در حفظ هموستاز انرژی بدن است و از بافت چربی سفید و بافت چربی قهوه ای تشکیل شده است. در صورتیکه بافت چربی سفید بعنوان یک منبع انرژی عمل می کند، چربی قهوه ای برای حفظ دمای بدن مهم می باشد.
دانشمندان از پدیده تبدیل بافت چربی سفید به قهوه ای بعنوان قهوه ای شدن چربی یاد می کنند. در اینجا، بافت های چربی سفید که انرژی را ذخیره می کنند، به بافت های چربی قهوه ای تبدیل می شوند که قند خون و مولکول های چربی را تجزیه می کنند.
این یک رویداد درمانی قابل توجه است برای اینکه تجمع بافت های چربی سفید اضافی با چاقی و ایجاد بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد. علاوه بر این، پروسه تبدیل موجب تولید گرما می شود که به حفظ دمای بدن کمک می نماید.
«نائومی اوزاکابه»، نویسنده ارشد مطالعه از دانشگاه شیباورا ژاپن، اظهار داشت: «مشخص شده است که مصرف غذاهای غنی از فلاوان ۳- اول (کاکائو، سیب و غیره) از بروز چاقی و عوارض آن کاهش می دهد و از بیماریهای قلبی نیز پیشگیری می کند. با این وجود، فلاوان ۳- اول ها به خوبی از دستگاه گوارش جذب نمی شوند، بنابراین، معین نیست که چرا آنها چنین اقدامات ارتقا دهنده سلامتی را ایجاد می کنند.»
او اضافه کرد: «در نتایج قبلی ما متوجه شدیم که تغییر همودینامیک بعد از مصرف فلاوان ۳- اول ها توسط فعال سازی سمپاتیک ایجاد می شود. بنابراین، ما فرض کردیم که فلاوان ۳- اول ها ممکنست چربی بژ را تقویت نمایند.»
آنها همین طور دریافتند که اثر فلاوان ۳- اول نه فقط در چربی زیرجلدی بلکه در چربی احشایی نیز نشان داده شده است.


منبع:

1400/11/02
15:42:06
5.0 / 5
706
تگهای خبر: بیمار , بیماری , پیشگیری , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری