محققان می گویند؛ کربوهیدرات ها و خوراکی های شیرین بر سلامت دهان و دندان موثرند به گزارش آقای هویج تحقیقات جدید، ارتباط بین غذاهای معمولی و تنوع و ترکیب باکتری های دهان را مشخص می کند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، مواد غذایی ای که به صورت منظم مصرف می نماییم بر ترکیب باکتری ها- چه خوب و چه بد- در دهان ما تاثیر می گذارد. محققان دانشگاه بوفالو نیویورک دریافته اند که این مجموعه از باکتری ها که بعنوان میکروبیوم دهان شناخته می شوند، احتمالاً نقش بزرگی در سلامت کلی ما ایفا می کنند، به علاوه با پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال هم ارتباط دارند. محققان دریافتند که مصرف بیشتر غذاهای قندی و شیرین و دارای بار گلوکزی بالا مانند دونات ها و سایر محصولات پخته شده، نوشابه های معمولی، نان ها و ماست های بدون چربی امکان دارد بر سلامت دهان و دندان و شاید بر عوارض سلامت سیستمیک در زنان مسن به علت تاثیر این غذاها بر میکروبیوم دهان تاثیر گذارد. تیم تحقیقاتی ارتباط مثبتی بین کل کربوهیدرات ها، بار گلوکزی و ساکارز و استرپتوکوک موتانس، عامل پوسیدگی دندان و بعضی از انواع بیماری های قلبی عروقی گزارش کردند، یافته ای که مشاهدات قبلی را تأیید می کند. اما آنها ارتباطی هم بین کربوهیدرات ها و میکروبیوم دهان را مشاهده نمودند که به خوبی ثابت نشده بود. محققان مشاهده نمودند که گونه های Leptotrichia که در بعضی مطالعات با ژنژیویت، یک بیماری شایع لثه مرتبط می باشد، ارتباط مثبتی با مصرف قند دارد. 1401/01/25 13:15:39 5.0 / 5 431 تگهای خبر: بیمار , بیماری , چربی , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط مصرف شکر در ایران فراتر از استاندارد های جهانی است تجمیع منابع بیمه های پایه سلامت لازم است مضرات استرس روانی برای سلامت قلب و راه صیانت از خود دربرابر آن دیابت، مرگ خاموشی که جدی گرفته نمی شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳