سلامت در روزه داری؛ مصرف خوراکی های شیرین در وعده افطاری را کاهش دهید آقای هویج: بنابر سفارش کارشناسان تغذیه، روزه داران بهتر است مصرف مواد قندی و شیرین در وعده افطار را کاهش دهند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، روزه داران در وعده افطار به چند نکته تغذیه ای توجه داشته باشند. مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن سیب زمینی آب پز، سبزی های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره و عسل زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین همچون زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر این که منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می شود، باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن هم می شود. 1402/01/14 21:29:41 5.0 / 5 486 تگهای خبر: ایمنی , تغذیه , چاقی , حبوبات این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب گرید 3 در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید سوپراستار گیاهان دارویی با خواص معجزه آسا دانشمندان گرگ های وحشت را از انقراض برگرداندند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳