سلامت در روزه داری؛ مصرف خوراکی های شیرین در وعده افطاری را کاهش دهید آقای هویج: بنابر سفارش کارشناسان تغذیه، روزه داران بهتر است مصرف مواد قندی و شیرین در وعده افطار را کاهش دهند. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، روزه داران در وعده افطار به چند نکته تغذیه ای توجه داشته باشند. مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج، نان و پنیر و سبزی انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن سیب زمینی آب پز، سبزی های پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آب پز، کره و عسل زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین همچون زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد خیلی شیرین و…، در وعده افطار علاوه بر این که منجر به اضافه دریافت انرژی و چاقی می شود، باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن هم می شود. 1402/01/14 21:29:41 5.0 / 5 573 تگهای خبر: ایمنی , تغذیه , چاقی , حبوبات این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ضرورت گزارش عوارض دارویی در سامانه ملی نقش امگا3 از کنترل قند خون تا سلامت چشم و مفاصل مصرف بیش از اندازه ویتامین C خطر تشکیل سنگ کلیه را بیشتر می کند ضرورت مصرف ویتامین D توسط افراد بالای 60 سال با هدف جلوگیری از پوکی استخوان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳