نوشیدنی های صنعتی موجب افت انرژی می شوند به گزارش آقای هویج، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: نوشیدنی های صنعتی افت انرژی را بدنبال دارد. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اضافه کرد: مصرف نوشیدنی ها و مدیریت آب بدن، مصرف حداقل سه لیتر آب در روز (در صورت تعریق زیاد، بیشتر آب بنوشید) ضروریست ضمن این که رنگ ادرار کمرنگ ملاک خوبی برای دریافت مایعات کافی است. وی با اشاره به این که مصرف نوشیدنی های مفید راه حل مناسبی برای ممانعت از گرمازدگی است، اضافه کرد: آب خنک (نه یخ!) به همراه چند قطره آبلیموی تازه کمبود الکترولیت ها را جبران خواهدنمود. دوغ کم نمک خانگی منبع غنی کلسیم و پروبیوتیک و شربت های طبیعی مانند خاکشیر، تخم شربتی یا عرق نعنا با عسل برای بدن خنک کننده و ضد عطش است. عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پرهیز از مصرف نوشابه های گازدار، قهوه و چای پررنگ را مورد تأکید قرار داد و اضافه کرد: این نوشیدنی ها مدر و تشدیدکننده کم آبی است ضمن این که باید از مصرف نوشیدنی های شیرین صنعتی هم پرهیز کنید چون این نوشیدنی ها موجب افزایش سریع قند خون و افت انرژی می شود. وی با اشاره به این که مصرف میوه ها و سبزیجات از کم آبی و یبوست پیشگیری می کند، اظهار داشت: از میوه های آبدار مثل هندوانه، خیار، پرتقال، انگور و سیب استفاده کنید این مواد غذایی جایگزین طبیعی آب و املاح است در ضمن میوه های خشک مثل خرما به بدن انرژی فوری می رساند و همین طور کشمش، برگه زردآلو و انجیر خشک به سبب فیبر بالا برای گوارش مفید می باشد. 1404/02/24 09:54:42 5.0 / 5 16 تگهای خبر: پزشك , پیشگیری , تغذیه , خون این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط تهدیدات قاچاق محصولات غذایی جدی است عامل پنهان افزایش وزن تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی ۴۳ درصد تالاب های کشور به کانون گرد و غبار تبدیل گشته اند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳