مدیركل فراورده های خوراكی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خبرداد

تدوین سند ملی ایمنی غذا در كشور

تدوین سند ملی ایمنی غذا در كشور آقای هویج: مدیركل فرآورده های خوراكی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از تدوین سند ملی ایمنی غذا در كشور اطلاع داد و اظهار داشت: قدم اول در تضمین امنیت غذایی وجود سیستمی كارا و موثر برای كنترل ایمنی غذا در سراسر كشور است.



به گزارش آقای هویج به نقل از ایسنا، دكتر وحید مفید در همایش روز جهانی غذا اظهار داشت: امروزه به دلایل مختلفی مانند افزایش جمعیت، صنعتی شدن كشاورزی، گسترش تجارت غذا و... با وجوه مختلفی در این حوزه مواجه ایم. امروزه بحث غذا فقط مربوط به رفع گرسنگی نیست بلكه تامین غذای متنوع و سودمند هم حائز اهمیت می باشد. باید توجه كرد كه نقش تغذیه سالم در پیشگیری از بیماری های مزمن بسیار مهم می باشد. متاسفانه تغییر الگوی مصرف غذا كشور ما را با چالش هایی مانند افزایش نرخ چاقی، سوء تغذیه در بعضی ریزمغذی ها و... مواجه كرده است كه اگر راهكاری برای آن پیدا نكنیم كشور با هزینه های زیادی برای درمان بیماری ها مواجه می گردد.

وی با تاكید بر ضرورت توجه به بحث امنیت غذایی بخصوص در مورد ریزمغذی ها اظهار داشت: هم اكنون در ۳۰ درصد مردم كم خونی در ۷۰ درصد كمبود ویتامین B و در نیمی از زنان كشور فقر آهن دیده می گردد ازاین رو باید غنی سازی مواد غذایی با این ریزمغذی ها را جدی بگیریم. در همین جهت در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی موضوعاتی مصوب شده و با همكاری ارگان های ذیربط در حال اجراست.

مفید با اشاره به اینكه در بحث ایمنی مواد غذایی نگرش ایمنی از مزرعه تا سفره وجود دارد، اظهاركرد: ضعف در ایمنی مواد غذایی و بروز عوامل خطرزا می تواند سبب گسترش بیماری های در رابطه با غذا و صرف هزینه های گزاف برای دارو و درمان و صدمات جانی جبران ناپذیری شود. بر همین مبنا در كشورهای مختلف كوشش برای توسعه زیرساخت ها در حوزه كشاورزی و انجام پژوهش برای رسیدن به غذای سالم در حال انجام می باشد.

مدیركل مواد خوراكی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: از ۱۲۰ میلیون تن غذایی كه در كشور تولید می گردد فقط ۳۰ میلیون تن آن به صورت ثبت شده تحت نظارت ارگان های مختلف نظارتی قرار می گیرند و این نشان دهنده ضرورت افزایش نظارت بر فرآیند تولید غذا از مزرعه تا سفره است. باید توجه كرد كه نبود مدیریت هماهنگ در اقدامات این حوزه مشكل ساز است. البته طی سال های گذشته اقداماتی چون پایش آلاینده ها، برچسب گذاری، كنترل افزودنی ها و... در حوزه غذا انجام شده كه در جهت افزایش ایمنی محصولات غذایی بوده است.

مفید تصریح كرد: قدم اول در تضمین امنیت غذایی وجود سیستمی كارا و موثر برای كنترل ایمنی غذا در سراسر زنجیره غذایی است. بر این اساس با عنایت به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت سند ملی ایمنی غذا را تدوین می نماییم و امیدوارم با نهایی و اجرایی شدن آن گامی برای هماهنگ شدن مدیریت در حوزه غذا برداریم.




1397/08/02
19:00:46
5.0 / 5
4087
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , پیشگیری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
آقای هویج - رژیم غذایی لاغری

Mr.Havij
mrhavij.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آقای هویج محفوظ است

آقای هویج

رژیم غذایی لاغری