محققان اسپانیایی می گویند؛ تاثیر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره حاملگی بر مغز كودك آقای هویج: طبق نتایج یك مطالعه جدید، بانوانی كه در دوره حاملگی مغزیجات آجیلی مصرف می كنند تقویت مغزی كودك شان بهتر است. به گزارش آقای هویج به نقل از مهر، این مطالعه شامل بیشتر از ۲۲۰۰ كودك بود كه در سنین ۱.۵، ۵ و ۸ سال مورد ارزیابی قرار گرفتند. سپس از این كودكان تست های توجه مداوم، حافظه كاری و IQ گرفته شد. یافته ها نشان داد امتیاز كودكان متولدشده از مادرانی كه در دوره حاملگی مصرف مغزیجات آجیلی شأن زیاد بود (به طور میانگین ۷۴ گرم در هفته) به مراتب بالاتر از كودكانی بود كه مادرشان مغزیجات آجیلی كمتری مصرف كرده بودند. «جوردی خولویز»، پژوهشگر ارشد از مؤسسه سلامت جهانی بارسلونا اسپانیا، در این باره می گوید: «ما باید این نتایج را در سایر جوامع هم تكرار نماییم. اما به زنان سفارش می نماییم در زمان حاملگی حداقل سه بار در هفته مغزیجات آجیلی، بویژه بادام، گردو و فندق مصرف كنند.» در مطالعات قبلی بر مصرف مغزیجات آجیلی در دوره حاملگی به خاطر میزان پروتئین آن تاكید شده بود. منبع: آقای هویج 1398/02/29 14:58:46 5.0 / 5 4213 تگهای خبر: آجیل , سلامت این مطلب آقای هویج را می پسندید؟ (1) (0) X تازه ترین مطالب مرتبط ادامه آتشسوزی های جنگلی در کانادا هزاران نفر تخلیه شدند اعلام اسامی تعدادی فرآورده غذایی بدون مجوز دعوت از ایران جهت شرکت در کنگره جهانی ذخیره گاه های زیست کره ضرورت بهره برداری از ظرفیتهای فناورانه صنعت هسته ای در حوزه محیط زیست نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳