چرا خربزه و عسل را نباید همزمان مصرف كرد؟
به گزارش آقای هویج یك متخصص طب ایرانی، با اشاره به اینكه طبق نظر حكمای این طب، مواد غذایی باید با مصلحات شان مصرف شوند، اظهار داشت: مصرف همزمان برخی مواد غذایی مانند خربزه و عسل می تواند سبب دل درد و صدمه به بدن شود.
دكتر نفیسه حسینی یكتا در گفتگو با ایسنا، گفت: در طب ایرانی سفارش می شود كه مواد غذایی با مصلحات شان مصرف شوند؛ به صورت مثال بعضی از ما عادت كرده ایم غذای عدسی را با گلپر مصرف نماییم و این عادت فراتر از آن كه برای طعم غذا باشد به دلیل آن است كه گلپر مصلح عدسی است.
وی اضافه كرد: مثال دیگری كه می توان از آن یاد كرد مصرف ماست وخیار به همراه نعنا است. نعنا می تواند اصلاح كننده طبع سرد ماست وخیار باشد و طبع معتدلی ایجاد كند.
وی با اشاره به اینكه همزمانی مصرف برخی مواد غذایی كنار هم از جانب طب ایرانی نهی شده، افزود: دیدگاه حكمای طب ایرانی از آن حكایت می كند كه تركیب دو ماده غذایی كنار یكدیگر می تواند برای بدن كیفیت نامناسبی ایجاد كند. در متون قدیمی طب ایرانی به این موارد اشاره شده است و اگر بخواهیم به زبان امروزی به آن اشاره نماییم باید تركیب موادی كه مصرف آنها كنار هم نهی شده است را بررسی نماییم.
حسینی یكتا خاطرنشان كرد: ماهی به همراه تخم مرغ و یا خربزه به همراه عسل، نمونه هایی از مواد خوراكی است كه طبق نظر طب ایرانی نباید كنار هم مصرف شوند. تجربه نشان داده خوردن همزمان این مواد غذایی می تواند سبب ایجاد دل درد شده و به بدن ضرر برساند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب